2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@öğrenci hocam mesleğe bayan alınıyor mu?
-
@tükendikagrubu Bu ilan gelince EIAŞ mülakat sonuçlarına baktım 10kişilik alımda 3kadın vardı kazanan
-
@elinor-ostrom en azından tarım kredi kooperatifi kontrolör yardımcısına gore daha iyiymıs orada hıc yok çünkü. Tesekkur ederım hocam.
-
85 puana gelir mi?
-
sınavla ilgili bi ücret göremedim ben yoksa elektrik faturamıza dağıtım bedeli olarak mı yansıtacaklar
-
10 kişilik bilişim uzman yardımcılığında 180 kişi p48 den 20 kişi p 3 den başvurdu 90.4 ile kapadı. Son dönemde ysk, kaymakamlık,ptt ve bu sene tamamlanan diğer sınavlar ve ayriyeten başvuruların 1 ay sürecek olması puanı bi nebze aşağı çekecektir.
Şahsi görüşüm 89 altına düşeceğini pek sanmıyorum. 89.8 ile bana bile geleceğinden kuşkuluyum. 83 ile 85 ile başvuracakların kargo ve yaptıkları masrafa yazık olur. Eyorlamam bu kadar. -
@tükendikagrubu Alıyorlar hocam teiaş sonuçlarında vardı.
-
amacım umut kırmak değil ama 87 altına düşeceğini sanmıyorum.
-
amacım yersiz umut dağıtmak değil ama başvuruların yapılacağı son 2-3 güne kadar (ptt veya kargonun azami ulaşma süresi) işkur, bddk vb mülakatlar sonuçlanacak olursa 85 e kadar düşebilir. hiç umutlu değilim ama iş teftiş ve sgk teftiş nihayete ererse 83 e kadar da düşebilir, enerji bakanlığı denetçilik ilanı sürpriz bir şekilde 85 in altında kapattı mesela. kargo masrafını da gözünüzde büyütmeyin 12 TL ücreti var.
-
@tükendikagrubu Başvuru şartlarında "Bayan adaylar giremez" diye bir ifade mi var? Neden böyle bir kanıya vardınız? TEDAŞ gibi turne sayısı az ve dönemi belli olan kurumları geçtim bankalarda bile pek çok hanım arkadaşın çalıştığını biliyorum. Bu tür dedikodulara prim vermeyin tavsiyem.
-
@bluephantom hocam ben tarım kredi mülakatından elenen bırıyım. Sınavı kazandıktan sonra oyle bır sey oldugunu öğrendim. Bu durumu bılmıs olsak zaten basvuru bile yapmazdık. Tabıkı basvuru sartlarında oyle bırsey yazmıyor. Tarım kredi de kontrolör yardımcılıgı alımı vardı. Bayan alınmadı .Basvuru sartlarında zaten boyle birsey yazmaz. Kurumu bılmedıgım ıcın sordum. Boyle birsey varsa hıc basvuru yapmıcaktım.zaten puanıma geleceğini sanmıyorum ama yine de şansımı demıcem. Tesekkur ederım.
-
@tükendikagrubu Hocam, bunun gerçekten böyle bir durum olduğunu kesin bir şekilde ispatlayabilecekseniz dava açın. Bunun peşini bırakmayın derim. Bunu nerden öğrendiniz bu arada?
-
@bluephantom son 3 alımda bayan almamıslar. Buradan anlasılabılıyor hocam. Goreve basladı lar onlar zaten, gerek yok hocam.
-
@tükendikagrubu aynı düşüncede olduğumdan bende tereddütlüyüm. Ben gümrük mulakatina gittigimde bayan almadigini ogredim . Foruma da bakmamistim. Puanda sıkıntı yok bende. Ama iste kurumu bende bilmiyorum. Nasil bakiyorlar;((
-
@economist34 bende hocam bılmıyordum oyle bırsey oldugunu. Foruma da bakmadım ve uye degıldım. Cok sacma hala boyle yapmaları cıdden. Kaymakamlıkta bıle artik alıyolar. Insallah baska kurumlarda bayan istihdamına gereken onemi verırler.
-
@economist34 hocam kadın gardiyan var da gümrük muhafa niye olmasın.
-
@fc-real-gdp benim bahsettigim gumruk mufettis yardimciligiydi.
-
Gibten hayır yok. İki ay buna kasmak lazım.
-
E devletten diploma kabul ediliyor mu acaba başvuru için?
-
İşkurda ve insan haklarında gösterdiğimiz özveriyi burada da gösterelim lütfen! Mülakat sonucu bekleyenler varsa son haftaya kadar başvuru yapmasınlar mümkünse. Soracak olursanız 83 puanım var bana gelmez de hani 85-87 aralığında kapatacak olursa diye yazdım.