28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@muhalba maliye bakanı kimdir sorusunu ben hatırlamıyorum mesela.. Merkez başkanı vardı ama
-
@north-remembers bende ararım hocam açmazlarsa da mail ile belirtcem şikayetimi, bu sınava geçen sene de girdim ama böyle nerden türediği belli olmayan soruları ilk defa görüyorum.
-
@hassan doğrudur. Farklı şekilde sormuşlar demek ki. Hatta şıklarda takas, yenileme, ifa yada ibra mı ne vardı. A şıkkında tuhaf bir şey vardı hatta önceki yorumlarda cevabını demişlerdi. Oydu cevap
-
Para talebini belirleyen nedir gibi bir soru vardı. Bunun klasiklere göre, keynese göre monetaristlere göre 3 farklı cevabı var. Faiz dedim ama klasiklere göre fiyat düzeyi ve gelir de etkiliyor. Faiz ve fiyatlar genel düzeyi diye bir şıkta vardı.
-
@atanacakgiller ben ona faizler ve fiyatlar genel düzeyi dedim ama emin değilim of "(
-
@marsiyal bana ik biriminde calisan yarım yamalak bilimsellikten uzak elemanlar siz iktisadi bize bırakın demisler gibi geldi. Ben literatürde kimsenin ücret veya emeğin fiyatı kavramları yerine "MAAŞ" kullanacağını zannetmiyorum.
-
Hukuktan giren arkadaş yok mu? Faizle ilgili bir soru vardı, kim karar verir? Kime devredebilir?
-
@north-remembers kime göre olduğunu belirtmediği için fiyatlar genel düzeyi ve faiz olmalı zaten cevap.
-
@marsiyal şıklar da çok saçma sapandı iktisatta neyin doğru neyin yanlış olduğunu unuttum vallahi
-
@hassan 10 kusurlu cevap
-
@atanacakgiller eğer hangi goruse göre istediği soruda verilmemisse.Cvp klasik goruse goredir. genel kural
-
@hmnhpsi123, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
uzman yardımcılığı ve iç kontorolör için kaç puan alan çağrılıyor ? geçmiş senelerde duyan bilen varsa paylaşabilir mi ? kaça kadar düştüğü oldu puanların şehri ile birlikte yazarsanız millet faydalanır iyi olur
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba.
-
@frida_olmak 10-15 gün içinde açıklanır galiba geçen sene öyleydi
-
@pistov35 Înşallah çok bekletmezler. Teşekkür ederim
-
@bellatrix http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.3095.pdf
Buradaki mevzuatta cumhurbaşkanının karar verip Merkez Bankası'na devredebileceği sonucu çıkıyor gibi. En azından ben bu şekilde cevap verdim. -
İngilizce sorularini cevaplasak bir de arkadaşlar çok makbule geçer :))
-
@hussle benimki de 2 numaralı kitapçıktı ve kesinlikle hangisi borç ilişkisini sona erdiren sebeptir yazıyordu haklısınız.
-
@hayat999 muhasebe seçtiyseniz hatırlamıyor olmanız normal çünkü maliye bakanı kimdir sorusunu maliye kısmında sormuşlar
-
BDDK'nın izni gerekmeyen işlemi hatırlayan var mı? Şıklarda %10 hisseye sahip ortağın hisse devri gibi bir şık da vardı.