28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
ben mail attım sınavın kötülüğü, sınav konuları içeriği ile uyumsuzluğu hakkında belki değerlendirme aşamasında bir faydası olur.en azından bir daha boğaziçine vermesinler
-
@arastirmaci34 ben bu şıkkı isarerlemiştim yeni ihraç çıkarma ile arasında kalıp
-
@muhalba cevap 2 yıl olacaktı
-
itiraz edeceksiniz birde yaş sınırına edin
seneye 93 lüler ve 92 lilerin bir kısmı
sınava girebilicek yaş sınırı 30 a çıksa iyi olur -
@müzdarip93 anladım. ben işaretlediğim şıkkı hatırlamıyorum ama aklımda bu kalmış. İlginç bir soruydu.
-
Arkadaşlar genel yetenek kısmında barajdan kalacağım sınavı yetiştiremedim, ancak İngilizce ve alan kısmında barajı geçtim büyük ihtimalle sizce genel yetenek kısmında bstej düşürme olabilir mi?
-
@ismail58 yaş sınırı askerlik tecil süresiyle alakalı bir durum. Müfettişlik ve kontrolörlükte, 5 yıl tecil yapıldığı için en fazla ertelenebilecek yaşa göre ayarlanıyor.
-
@icav sanmıyorum öyle bir durum olacağını ama uzman y. için çağırılırsiniz. ben şunu merak ediyorum 120 soru üzerinden 60 i geçtim gy dendeve ing geçtim gibi %90 ama hukukta 40 sorudan 20 yi geçemeyebilirim bu durumda mufettilge çağırılır miyim
-
Beklediğim doğru sayılarını yazayım bende öyleyse. Burda kalsın unutmayayım.
Genel Yetenek 20-25 arası
ingilizce (mantıklı geleni işaretledim ingilizcem yoktu)
Hukuk 30-33 arası
Muhasebe 25-30 arası
iktisat 20+ çıkar diye düşünüyorum ilginç sorulardı. -
benimde alan iyiydi ingilizce ve genel yetenek şüpheli insallah sansim olur
-
@muhalba Hocam, muhasebe hukuktan çok daha kolay değil miydi?
-
@tonyukuk646, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@muhalba Hocam, muhasebe hukuktan çok daha kolay değil miydi?
Hukukta aşina olmadıgımız konular yoktu. Ancak muhasebede banka içi kayıtlar. değişik tanımlar(durasyon,basel2,basel 3,islami bank daha hatırlamadıklarım da var...) Muhasebe kolay gibi görünebilir önemli olan yukardaki tipte soruları yapmaktı. Bana kalırsa Hukuk daha kolaydı.
-
Borçlarda ikale Korkutma cezai şart sorusu dışında neler vardı hatırlayan var mı arkadaşlar
-
@marsiyal, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Borçlarda ikale Korkutma cezai şart sorusu dışında neler vardı hatırlayan var mı arkadaşlar
sözleşmenin 1. ve 2. hükümlerinde anlaşılırsa sözleşme kurulmuş sayılır gibi bir soru vardı.
-
@stradivarius yok hocam maliyeydi benim. Ama hatırlamıyorum soruyu atladım mı acaba diye düşünüyorum...
-
Arkadaslar merhaba ben 2 nolu kitapcigi cozdum ve borclar hukukunda hangisi borcu sona erdiren sebeptir diye soruyordu eminim yani soru bizde hataliydi sikayet edip soruyu iptal ettirmek istiyorum bu kadar kolay insanlarin emek verdigi bir seyi goz ardi etmememiz gerekiyor itiraz icin mail adresi verebilecek olan var mi ?
-
Kaç ay sonra açıklanır bu sınav kim bilir artık
-
@modigliani-0 hocam provakatif konuşmayı bırakın forumu amacına göre kullanın.
-
@drottinea kardeşim sen de orada 4 sıkkın da borcu sona erdiren 1 sıkkın borç ilişkisini sona erdiren olduğu göre göre borcu sona erdiren 4 sıktan birini seçip işaretlemedin inşallah
-
@emilsax bu yazdığımın neresinde provokasyon gördünüz ?