Aynı şehirde yaşayıp aynı sınava hazırlananlar
-
Bu yolda birbirimize destek olmak için aynı şehirdeki partnerlerimizi bulalım
Sakarya -Eskişehir-Erzurum var mıdır?
-
@postmoderninsan Ben Eskişehir'deyim
-
İlginç bir başlık, sanırım en ihtiyaç duyulan
Çalıştığı konuyu hiçbir arkadasinda pekistiremeyenlerin grubu...
-
Yüz binlerce umut, masa başında geçen saatler, tek sınav, tek hedef...
-
@gören 71 evlere geliyorum tayin yazdım çıkarsa ordayım inşalllah
-
@postmoderninsan hayırlısı olsun hocam insallah olur eskisehir guzel şehir her bakimdan
-
Bunun en güzel örnekleri Ankara Milli Kütüphanede çalışanlarda görülüyor. Bunun dışında benim başka şehirde duyduğum bir grup çalışması olmadı. İzmirde bir kaç kişi denedi ama sanırım başarılı bir girişim olmadı.
-
İzmir de hakimlik kaymakamlık için çalışan varsa bana haftaıcı 17 30 sonrası haftasonu da pazar dahıl acık olan sessiz, düzenli ,çalışmaya uygun bir kütüphane ya da çalışma ortamı önerebilirse çok memnun olurum.
-
Uygulaması, tatbik etmesi ve anlaşması zor olsa da çok mantıklı bir fikir. Ben kamu hukuku, mikro ve makro, muhasebe gibi konularda bildiğimi anlatabilirim. Yoldaşın anlayamadığı yerlerde yardımcı olmaya çalışırım. Bende eksiklerimi görür gideriririm
-
@postmoderninsan sakarya var
-
Başlığı görünce İİBF'liler birleşiyor galiba diye aklımdan geçmedi değil Hayırlara vesile olsun.
-
izmir öncüsü olamay adayım :)) iktisat bilenler sevenler özellıkle toplasalım :))
-
@çölkaplanı bende sakaryadauom merkez mi hangi sınava çalişiyorsunuz
-
@postmoderninsan merkez. kaymakamlık ve kpss türevleri guy falan
-
@çölkaplanı bende aynı şekilde İnstagramınız varsa paslaşabiliriz
-
@kendinehakime gençlik merkezleri olabilir kütüphane yetersiz maalesef
-
@şanlıefsane bu gençlik merkezleri ne oluyor tam olarak
-
@postmoderninsan belediyelerin gençlik merkezleri genelde ücretsiz de oluyor
-
Acaba konyada olan var mı varsa yardımlaşırdık özellikle makroda
-
Ben antalyadan yazıyorum fakat tek çalışmak sanki daha iyi geliyor. ama yineden siz bilirsiniz