2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Şu an hala kurumda olup olmadıkları çok önemli hocam, çoktan çıkmış olabilirler mi acaba bir bilgi kırıntınızı bile dört gözle bekliyoruz @piyon
-
Hocam içimize bir kurt düşürdün şimdi uyu uyuyabilirsen @piyon
-
@piyon İletiyi şimdi gördüm. aldığınız bılgının guvenılır kaynağı var mıdır hocam? Eğer yoksa bizimle bu tarz paylaşımlar yapıyor olmanızın hoş olmadığını belirtmek isterim. Neticede hiç birimiz bir elimiz yağda bir elimiz balda beklemiyoruz bu sürecin sonuçlanmasını. Söylenen her söz bize umut oluyo, uyuyamıyoruz ne yiyip içtiğimizi bilmiyoruz. Yazarken, Bilgi verirken bunları düşünün lütfen. Yoksa hakikaten ayıp etmiş oluyorsunuz.
-
@piyon 'a pareto hocam da atif yapiyor dolayisiyla guvenilir bir kisi oldugunu dusunuyorum.
-
@gingove sonuna kadar haklısınız elli defa düşünüp yazıyorum,elimden geldiğince teyid ediyorum burda kimseyi heyecanlandırıp boşa bekletmeye hakkım yok,ben de aldığım bilgi doğrultusunda sonuç bekliyorum.Eğer bu gece sabaha kadar veya yarın açıklanmazsa @paretowilfredo üstaddan hesabımı kapatmasını rica ediyorum.Kimsenin hakkına girmek değil amacım
-
Sazan avı başarılı oldu tebrikler
-
Arkadaşlar bir kaç gün içinde açıklanmadığı taktirde GİB Başkanı sayın Bekir bayraktara mail atalım. KPSS başvurularının ayın 15 e kadar son olduğu sonuca göre başvuru yapacağımızı Bunu güzel bir şekilde dile getirip söyleyelim belki bir etkisi olur.
-
Twitter'da biri ışıkların hala yandığını üstadlarin devam ettiğini yazmış az önce
-
@piyon hocam zaten boş duyumcu olsaydınız perşembe sabah buralarda olmazdınız, inanıyorum ki birçok ty üyesi samimiyetinize inanıyor.
Herkes gergin ve sakin olup birbirimizle atışmayıp duyumları tartışalım kişileri değil. -
@musgraveyen kim hocam link ya da isim verir mısınız
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@musgraveyen kim hocam link ya da isim verir mısınız
Kullanıcı adi @iibfsel hocam link atmayı başaramadım
-
@musgraveyen burdan biri yazmış olabilir görüp
-
@walrass06 gece 1de yazmış hocam ama bilemem tabi
-
-
Açıklanacağına dair tek ihtimal Bakan Bey'in değişecek olması sebebiyle bir an önce sürecin tamamlanması yönünde talimat verilmiş olması ihtimali. Yoksa normal sartlarda açıklanacağına asla inanmazdım.
Belkide yeni görev degisiklikleri vardır kurum içinde de o yüzden toplanmışlardır. Umarım bizim için ordalardır eğer öyleyse açıklanır bu gece, yoksa zaten yapacak bir şey yok hepimiz bekliyoruz.
Ama lütfen desteği olmayan tahminleri duyum gibi yazmayın sessiz kalın. Hepimiz karamsarlıga düştük kim ne dese inanmak istiyoruz bunları göz önüne alın ve
Daha çok var açıklanmayacak diyenler insanları daha fazla yıpratmayın. -
Piyon dostum sen mi yazdın Twitter’da 1 gibi öğrendim demiştin
-
@walrass06 hayır hocam bağımsız
-
@simpeya neden inanmazdınız normal şartlarda 11 gündür beklıyoruz dguycular çok daha uzun zamandır beklıyor gecmıs senelerde bundan daha uzun mu beklenıldı?
-
@piyon dostum benden sana bir tavsiye, gerçi sende eskilerdensin bilirsin niyetinin iyi olduğu gayet aşikar kimleri taşladılar bu forumda inan nankörlüğün haddi hesabı yok sen kimseyi takma kimseden özür de dileme buralarda tuğrul hocayı,seni,prissi,can maviyi eleştirip sağa sola zıplayanlar wp gruplarında “imece pdf atarmısınız ??””Duyumu olan yok mu ??”Diye zırlıyorlar bu sene gelen güruh ne yazık ki daha bir çıkarcı benim eyyorlamam bu şekilde allah herkesin kalbinin temizliğine göre rızkını nasip etsin.
-
@thorstein-veblen evet hepsine tanık oldum özellikle priss üstada çok haksızlık edildi adam dakikasına kadar söylüyordu,malesef öyle.Allah razı olsun cümlemizin kalbine göre versin.