TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri

KPSS A
    kpss i̇çin i̇yi maliye soru
    23
    40
    5245
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kebeye @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba teşekkür ederim 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Æ
        æon_flux TCMB Son düzenleyen:

4T zaten herkeste bulunan bir zorunlu kaynak olduğundan yazmadım 🙂 yanına listelediklerimden hangisini almak daha iyi olur diye sormak istedim aslında.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • D
          duyguuu37 @æon_flux Son düzenleyen:

@æon_flux cıkmış sorular furyasindan bi kurtulalim hocam,nacizane tavsiyem maliye de de muhasebede de artık çıkmis sorular geride kaliyor,bunu zamanla daha da iyi fark edecegiz,2017 kismen 2018 ise bayag iyi maliye sorulari barindirdi,o sebeble 4t ozgunu tavsiye ederim,birde murat yayinlari,diger yayinlar elimde yoktu olsa belki murat ile kiyas yapabilirdim ama pegem savas ve yarginin denemelerinde ki maliye ile kiyaslarsam murat ve pegem oncelikli olur,4t nin cozumleri iyi calisilmali bence basarilar..

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • K
            karar @duyguuu37 Son düzenleyen:

@duyguuu37 2018 maliye soruları zaten kolaydı genel olarak sınav kolaydı , bu ders için fark vergi ve usulünde oluşur buralara bakmak lazım diğer konular için 4t artar bile .

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • E
              emrah16 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaslar baskent kariyerin maliye soru bankasi nasil bilginiz var mi ?

• N
                nef471 @karar Son düzenleyen:

@karar, içinde söyledi: KPSS A İçin En İyi Maliye Soru Bankası Önerileri

@duyguuu37 2018 maliye soruları zaten kolaydı genel olarak sınav kolaydı , bu ders için fark vergi ve usulünde oluşur buralara bakmak lazım diğer konular için 4t artar bile .

katılıyorum

• M
                  Melissam00 @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat merhaba biraz alakasiz olabilir ancak ptt kpss sartsiz memur alimi icin basvuru yapacağim.Ancak bir türlü nasil yapacağimi bulamadim.Yardimci olabilecek misiniz?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    albertcamus @Melissam00 Son düzenleyen:

@melissam00 hocam başvurular daha başlamadı. başvurular başladı diye haber yapan ismini anmak istemediğim sitelere itibar etmeyin. en güncel bilgileri www.tercihiniyap.net sitesinde üstatlar duyuracaktır zaten.
                    İlan geldiği zaman nası başvuru yapabileceğinize dair ayrıntılı bi rehber var hazırlanmış inceleyebilirsiniz
                    https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html

Sınava dair ayrıntılarda şöyle hocam; https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-sinavi-nasil-oluyor-sinav-konulari-nelerdir-h7292.html

tekrar ediyorum şu an için alım başvuru söz konusu değil.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • C
                      ceterisparibuss @kebeye Son düzenleyen:

@kebeye KPSS B yani gk-gy ve alan sınavına farklı şehirlerde girebilirsin ben ikamet ettiğim şehirde gy-gk ya girdim ancak KPSS A ikamet ettiğim ilde olmadığı için onada en yakın il olan İstanbul’da girmiştim

Konuştuğum kadar sanma bildiklerim.

• C
                        ceterisparibuss Son düzenleyen:

Arkadaşlar piyasadaki maliye soru bankaları hemen hemen aynı soruları barındırıyor ve sürekli aynı soruları çözmek kendini tatmin etmekten başka bir işe yaramaz biraz daha farklı soru içeriği ve biraz daha zor bir soru bankası istiyorsanız kesinlikle pegem optimus zordur evet çoğu soru bankasında göremediğiniz soruları görebilirsiniz ama emin olun artık maliye KPSS için çantada keklik değil sorular zorlaşıyor ve farklılaşıyor başarılar

Konuştuğum kadar sanma bildiklerim.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • B
                          Beton Şaban Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Laffer nasıl arkadaşlar

• M
                            Melissam00 @albertcamus Son düzenleyen:

@albertcamus teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • M
                              Melissam00 @ceterisparibuss Son düzenleyen:

@ceterisparibuss ben yds ye girmedim kpss puanim hesaplanmz mi?

bykeynes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Y
                                YunusEmre_58 Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Bence maliyede soru bankası çözmeye gerek yok 2 farklı konu anlatım kitabından iyi bir şekilde bitirsen sürekli tekrar etsen baya faydalı olacaktır ki bu yöntemle baya faydasını gördüm somut olarak

Kamu Maliyesi için önereceğim kitaplar
                                -Benim hocam maliye ,4t maliye ,Themis maliye

Vergi hukuku ve Tvs içinde
                                -Nurettin bilici

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • C
                                  cimbom @YunusEmre_58 Son düzenleyen:

@YunusEmre_58 merhaba siz benim Hocam yayınlarını kullanmışsınız galiba sizce konular yeterli mi özet mi geçilmiş ben maliyeden henüz kaynak almadımda

• M
                                    MMmustafa Son düzenleyen:

Maliye soru bankası için
                                    A kadro Mehmet Yıldız ile
                                    Savaş külliyat arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

• bykeynes
                                      bykeynes @misiko Son düzenleyen:

@misiko bende 2020 basımı var internetten sipariş etmiştim günceli mevcut yani hocam bir sıkıntıyla karşılaşmadm giibi henüz

GaDDaRR  KeRiM 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • bykeynes
                                        bykeynes @Melissam00 Son düzenleyen:

@Melissam00 merhaba,kpss’nin puanlamasında yds ile ilgili birşey yok. O öncedendi.

• GaDDaRR  KeRiM
                                          GaDDaRR KeRiM @bykeynes Son düzenleyen:

@bykeynes 1 seneden fazla olmuş hocam 🙂

bykeynes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • bykeynes
                                            bykeynes @GaDDaRR KeRiM Son düzenleyen:

@GaDDaRR-KeRiM 🙈 sahur kafası 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 2 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti