2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları önceden yapıldı muhabbeti dönüyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? İl göçte güvenlik soruşturması yapıldıktan sonra liste açıklanmış. Aynı durum burada da söz konusu olmuş mudur?
-
@gencburokrat nerde çalışıyordunuz hocam ?
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@gencburokrat nerde çalışıyordunuz hocam ?
KYK
-
@kpsscibiri o zaman bana yanliş bilgi verdiler hocam özür dilerim ben kazanan var sanıyordum ikisinide yanlış bilgi verdim o zaman
-
@hsncn Hocam adli soruşturmadır bence, 1. Derece yakınlarınıza ve sizin her hangi bir suçtan ceza alıp almadığınıza bakılmıştır
-
Feragat etmeyi düşünen arkadaşlardan ricam evrak teslim tarihinin bitmesini beklemeden dilekçe verip feragat edebilirler mi.
inanın beklemek çok zor belki bu sebeple hızlıca yedeklerden çağırmaya başlarlar -
Yorumları okuyunca eski arkadaşların kazanmasina çok sevindim @davetsiz @köyün-ağası hayirli olsun hepimize. Benim de 2015'den beri ilk defa yüzüm güldü. İlan icin sonuclar icin emek veren herkesten Allah razi olsun.
-
Evrak teslim ne zaman oluyor arkadaşlar
-
Arkadaşlar mesela şu günde ise başlanılacak deniliyor mu ona göre bulunduğumuz kuruma işten ayrilacagimiza dair ihbarda bulunmamiz lazım
-
Bankada çalıştığım için en az dört hafta önceden ihbarda bulunmam gerekiyor yoksa banka işveren olarak ihbar tazminatını isteyebilir bizden. Onun için de hangi tarihte ise baslayacagimizi bilmemiz gerekiyor
-
@lilith hocam il göçte mülakat sonuçları açıklandıktan sonra ayrıca bi güvenlik soruşturması belgesi istenmedi. Hatta il tercih listesi falan da açıklandı. Eğer dediğiniz gibiyse atamalar 3-4 ayı bulacak gibi. Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
2013'ten beri sürecin içerisindeyim. Elendiğim her mülakat sonrasında buraya gelir veya face'deki guruplara bakar kazanan arkadaşların yorumlarını okurdum. Çoğu kez gözlerim buğulanırdı. İnsanın emeği ile sınanmasının verdiği acı örs gibi oturur adamın içine. Ailen, en sevdiklerin ile konuşamazsın bile boğazının düğümlenmesinden. Çok zordur bunları yaşaması ve buradan tekrar ayağa kalkması.
Forumdaki birçok arkadaş gibi ben de bu dikenli yolda yürüdüm,düştüm. Sonra yaradan yine güç verdi aynı yolda devam edebilmek için.
Bugün için kaybeden, yarın için kazanacak olan arkadaşlar için bunları yazma gereği hissettim.
Nacizane, onların şu an kaybetmelerinin verdiği hüznü paylaşmak ya da yarın kazanacak olmalarının verdiği sevinci bugünden hatırlatmak kendi nezdimde çok kıymetli. -
merhaba bende kazandım evrak teslimi hakkında bilgisi olan varmı acaba ne zamana kadar hangi evrakları teslim edicez veya bunları nereden öğrenicez bilen varmı ?
-
@busus tşkler seninde hayırlı olsun
Evrak teslimi kazandığınız ilin vergi dairesi internet sitesinde yayınlanacak genelde sonuçtan bir ay sonra yayınlanır siz hergün bakın ikametgah mal bildirimi diploma fotograf gibi şeyler isteniyor bunları vergi dairesine veriyorsunuz daha sonra gvs aşaması başlıyor gvs bittiktrn sonra sizi arıyorlar gelin bslayın diye işe başlama 20 temmuzdan sonra olur büyük ihtimal -
Bundan sonraki bilgi alışverişini yapacağımız yeni başlık
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5408/guy-2018-mülakat-kazananlar -
@köyün-ağası çok teşekkür ederim bilgilendirme için
-
7.Mülakat sounucum başarılı oldu kazanamayan kardeşlerim için bu işler nasıl oluyor neye göre alıyorlar inanın çözemedim 17 Eylül 2017 ydi 88+ puanlar İstanbul guy 850 kişilik alımda yedek de dahi yoktum inanın cok ağladım size ne desem şu anda boş teselli olmayacaksınız Allah sabır versin dayanma gücü versin sizler için çok üzgünüm tavsiyem bırakmayın bize gayret yaraşır merhamet Allahın dır hükmü ati ne fakirin ne şeyhin ne de şahındır...Son olarak da La Tahzen.. Üzülme Yusuf kuyudan çıkıpta mısıra hükümdar olmadı mı ?
-
@köyün-ağası kardeşim hayırlı olsun, telden özelden mesaj atamadım,İnşallah olmuştur diye dua ettim, kazanmışın anlaşılan. Fazlasıyla hak etmiştin, muvaffak etsin.
-
@mhd eyvallah kardeşim çok tşkler
-
Bu sefer kazanmışım ancak gece boyu ağlamaktan anca yazabildim (yaş 28)Ne bir referansım oldu ne de olabilme ihtimali olan biri.Ama allah var gam yok.düşseniz de kalksanız da yola devam edip sabırla dua edin.Ben sizin için dua etmeye devam edicem allah önce umut sonra o umuda götüren emek o emek için de güç versin..Referans ile de giren var mıdır olabilir lakin buna odaklanmak kendinizi yıpratmanızdan başka bir şeye çare olmaz malesef..unutmayın allah ın dilediğini sizden esirgeyebilecek kimse yoktur.gün gelir haksız bir durumla kazanan varsa da düzenleri yıkılır