2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Gecen senelerde ankaradan yedege cagrilan oldu mu?
-
Bende 5. Senesinde kazanan biri olarak bir kaç kelam etmek isterim . Çünkü her elendigimde gelip burda, facede kazananların teselli cümlelerini gozu yaşlı okuyup kullerimden yeniden doğdum . 5. Senem 4. Mulakatimdi her elendigimde evde uzun süre yas tutardik . Babam gözlerini kaçırır annem gizli gizli ağlardi . İnanın o kadar yipranmisimki öyle ağzı dolu sevinemedim bile . Allah " inşallah olur " dediğim şeyi " çok şükür oldu " demeyi nasip etti . Tek dileğim DARİSİ KALEMİYLE SAVAŞAN GONULLERİN BAŞINA . Bu süreç çok zor , gözünde yaş dilinde dua elinde kalem olan herkesin bir gün dileğine kavuşacağını umut ediyorum . Arkadaşlar çalışın kulağınizi gözünüzü kapatip çalışın , kimseye aldırmadan çalışın . Hayatınızın geri kalan 50-60 senesi için gerekiyorsa şimdiden 5-6 seneden feragat edin . Allah herkesin sabrını , umudunu , çalışma gücünü artırsın
-
Dostlar merhaba. Kazanan arkadaşlar için iki başlığımız var;
Asil kazanan arkadaşlar atanma sürecine dair;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5408/guy-2018-mülakat-kazananlar/
başlığında,
Yedek kazanan arkadaşlar ise yedek sürecinin ilerleyişine dair;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5410/2018-guy-yedek-kazananlar-platformu
başlığında istişareye devam etsinler lütfen. Teşekkür ediyorum hepinize dostlar
-
@paretowilfredo Hocam bu sene kpss öncesi tekrar alım olur mu??
-
@dermaniye Onu o başlıkta değerlendireceğiz dostum.
-
@paretowilfredo hangı baslıkta hocam 2019 baslıgında mı
-
@paretowilfredo başlık gözükmüyor o yüzden burdan yazdım üstat.
-
Arkadaşlar çok zor dönemlerden geçtik adeta bu ilanları tabir yerindeyse ''tırnaklarımızla kazıyarak aldık'' .Saygısızlık edepsizlik yapmadık devlet büyüklerimizden rica ile etkinlikler ile gazete ilanları ile ilanın gelmesini , sonuçların açıklanmasını , mülakat tarihlerinin açıklanmasını istedik . Benim gelmek sitediğim konu bu süreçte belkide 100 den fazla etkinlik yaptık ve bu etkinlikleri yaparken bazı arkadaşların çabaları takdire şayandı o arkadaşlarıma ve bize destek olan İstanbul Murat dersnhanelerine , DATA,MAKRO ve daha nice kuruma ; Kim nederse desin Tuğrul Koçer hoca , @paretowilfredo üstada ve dershane hocalarıma teşekkürü kendimce borç bilirim Allah hepsinden razı olsun ... İnşallah zor günler geride kalmıştır bundan sonraki süreç herkes için daha şeffaf ve güzel geçer.Mülakatta başarılı olan arkadaşlar bugünlerini unutmasınlar , Canım vatanımızın , islam aleminin ve bütün insanlığın daha güzel bir yer haline gelmesi için yanlışları düzeltmek için Rabbim hepimize iş gayreti versin.Sözü daha fazla uzatmayım...Allah hepinizden razı olsun
-
Arkadaşlar yok mu şöyle 2017'de ilk kpssye giren ve 2018 guy sınavı da ilk kurum sınavı olup ve kazanan ? İlkte kazanan yok mu hiç ? Hep 2., 3., 4. vs girişinde kazananlar var. İnsanın içi darlanıyor.
Konuyu takip etmeye çalışıyorum ama gözümden kaçtıysa affola.
-
@baelish 5 6 var
-
@dermaniye @Tükendikagrubu evet dostlar bu konuya oradan devam ederiz
-
@paretowilfredo sizi orada bekliyor olucaz. Güzel haberlerle
-
@paretowilfredo Dört gözle diyeceklerinizi bekliyoruz hocam
-
Arkadaşlar söyliyeceklerim sizi ne denli rahatlatır bilmem zor bi süreç biliyorum.ben 2013 mezunuyum yaşım 32 evliyim birde çocugum var 6 yılı aşkın zamandır bu sürecin içindeyim bu süre içinde evlendim çocugum oldu ve ben işsizdim mülakatlardan elelendim,yedek listede yer aldim kesin gelir dedim gelmedi ,alımlar azaldı ,eş dost baskısı artmaya başladı artık gir bi işe çalış demeler,olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok diyenler artık nerdeyse insanlardan kaçar olmuştum ve gücümde tükenmişti yeter diyen artık bırakacam diyen arkadaşlardan daha sitemkardım taki çocugum olacağı haberini alana kadar o azimle şimdi dguy listesindeyim demem o ki allahım çalışanın emeğini boşa çıkartmaz elbet bi kapıda size açılacaktır inşallah canı gönülden daha iyileri olması dileğiyle biraz daha sabır.
-
@baelish gerçekten arkadaşlar yok mu hiç ilk girişinde kazanan ?
-
@baelish 2017'de ilk kez kpssye girdim. O zamandan beri 10a yakın kurum sınavından elendim. 2018 guy mülakatı arada girdiğim banka mülakatını saymazsak ilk mülakatımdı. Torpilsiz-referanssız olmaz, herkes araya birilerini koyuyor, bu işin doğasında bu var diyenlere inat referans için kimseyle görüşmedim. Mülakata girdim çıktım ve Allah'a başkalarının hakkını yemeden iş sahibi olabilmek için dua ettim. Sistem bu diye torpil imkanlarını denemek yerine, sistemin bir parçası olmadan gerekirse işsiz kalmayı tercih ettim herkese de tavsiye ederim. Sonuçta Ankara Guy listesindeyim, hayatım boyunca borçlu hissediceğim bir referansım da yok, kazandığım lokmayı boğazıma dizecek vicdan azabım da.
-
@baelish 2016 da kpss girdim ama üni okurken girmiştim nedir bu kpss diye oyüzden puan alamadım. Çalışarak 2017 puanımı aldım ilk kurum sınavım guy oldu ve çok şükür gerçekleşti. Allah herkese nasip etsin inşallah
-
Ben ve arkadaşlarımın çoğu ilk veya 2. mülakatında atandı. Nereden baksanız 10-15 kişilik bi tayfa
Çoğunun da referansı yoktu. Kpss veya kurum sınavı puanlarımız yüksekti. Hatta şöyle söyleyeyim referansı olan ama puanı iyi olmayan arkadaşlarım elendi.Gelecekte girecek arkadaşlara önerilerim:
- Kpss den olabildiğince iyi puan almaya bakın. Kpssi yüksek olanları guydan eliyorlarmış diye bir durum yok.
- Kurum sınavından olabildiğince iyi puan almaya bakın.
- Mülakata çalışırken bol bol konuşarak çalışın. Gündemi takip edin. Çünkü mülakat salt teorilerin sorulduğu bi sınav değil. Gireceğiniz ille ilgili veya yaşadığınız ille ilgili kültürel bilgilere hakim olun. Okuyun,gezin. Kısaca kendinizi geliştirin.
- Sosyal medyada vs. fazla politik olmayın. Yazdıklarınıza dikkat edin. Ya da sosyal medya kullanmayın. Puanı yüksek olup elenen bazı kişilerde böyle şeylere rastladığım için bunu söyledim.
Tüm bunları yaparsanız iyi geçen bir mülakatla gvsnizde sorun yoksa atanırsınız. Biz atandık. Darısı sizin başınıza.
-
@anilazi1 Ben varım.
-
@baelish ben varim