2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Son duyumun da elde patlayacağı zamana doğru adım adım...
-
Merhaba dostlar. 2 gün evvel,
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Herkese iyi forumlar dostlar. Gel gelelim bizdeki bilgilere bir çok açıdan sona gelmiş görünüyoruz dostlar. @refik-soydam dostumun işaret ettiği tarihler benim işittiklerimce de makbul. Ben biraz daha esneterek bu hafta -umarm- bu iş biter diye düşünüyorum tüm duyduklarımı toparlayınca.
demiştim.
Bunun üzerine yeni bir gelişme yok kulağıma gelen. Mevcut bir duyumu yanlışlamadan yeniden soruşturma yapmak anlamlı değil dostlar daha evvel de söylediğim gibi. Çünkü sürekli sürekli sık boğaz edemiyoruz insanları takdir edersiniz ki. Kendinizi onların yerine koyun, siz bir yanıt vermişsiniz bir konuda karşınızdaki insana ya da bir bilgi iletmişsiniz. Onun aksi olmadan daha size tekrar tekrar sorulması ister istemez sizi o insandan uzaklaştırır. Biz de kendimizden bıktırmamak için kimseyi bekliyoruz. Bunun dışında kendiliğinden dostlarımızın bize ilettiği gelişmeler oluyor. Onlardan olduğunda zaten kendi kendine geliyor. Ben de derleyip, diğer yandan da teyit edip soruşturarak size aktarmaya çalışıyorum.
Diğer yandan yeni-müspet bir haber olmayınca sürekli mükerrer açıklamalar yapmak da çok anlamlı gelmiyor bana dostlar. Bir anlamda sizi oyalamaya yönelik olacağı kanaatindeyim bunun ve iyi niyetli bulmuyorum bunu. Sanki sürekli alaka görmek çabası gibi.
Diğer yandan da oldukça yoğun günler geçiriyorum bir çok anlamda ama azami vakit ayırmaya çalışıyorum sizlere de. Yazdığınız çoğu şeyi görüyorum merak etmeyin. Ancak bir geniş ve doğru vakit bekliyorum yanıtlamak adına.
Durumlar böyle dostlar. İnşallah müspet ya da menfi bilgi gelmesi durumunda paylaşırız yeniden toparlayıp.
Kendinizi çok bunaltmayın. Elbette biliyorum zor. Beklemek zor, işsizlik zor, belirsizlik tüm bunları daha da ağır bir hale getiriyor. Ama nihayetinde bitecek bu süreç. Olumlu olursa çalışmaya, olumsuz olursa yeniden bir şeyler yapmaya yönelmek için güce ihtiyacınız olacak.
Kendinizi tüketmeyin. Gerek ruhsal gerekse bedensel sağlığınıza ihtiyacınız olacak her zaman. Bu denli stres sağlığınıza iki yönden de etki eder.
Ümitvâr olun. Vakur olun. Dua edin, güzel şeyler dileyin. Dualarım sizlerle benim de.
İnşallah her şey güzel olacak dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. -
Batsın bu dünya, bitsin bu rüya
Ağlatıp da gülene yazıklar olsun.. -
Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez, illaki bu süreci de atlatacağız.
-
Yine çoluğun çocuğun rızkını Ösym'ye yatırdım.
-
@sanchez06 birader sen neyin kafasını yaşıyorsun, bırakın tugrul koceri dedim..sen şimdi yazssa heyecanlanırsiniz dedin,, bende hep yazdi ve hiç heyacanlanmadim dedim....hepsi bu kadar, kalkmış bana neyin kafasını yaşıyorsun sen diyorsun..sen ilk başta ne yazdığına kendin bak ve dikkatli oku , tartışmaya gerek yok
-
@sanchez06 tugrul kocer yazdı diyorum yani , sen yazdin diye bir şey demedim...iyi oku iyi oku biraz eğitim lutfen
-
Kpss ücretini yatırdım içim acıdı valla
-
@sanchez06 tmm kardeşim şimdi gördüm, özrünü, bende serzenişte bulundum görmeden önce, sorun değil,, bir an tugrul kocer senmisin diye düşündüm direk üstüne alındın cunkuneyse hayirli sonuçlar herkese
-
Sürpriz olur mu acaba bu akşam veya gece
-
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sanchez06 tugrul kocer yazdı diyorum yani , sen yazdin diye bir şey demedim...iyi oku iyi oku biraz eğitim lutfen
Benim nickimin devamına yaziosun algıya acik. Sen kendi eğitimine bak birader...
-
arkadaşlar bu kadar gerginlik çok az biraz daha kaos çıkmalı kaos çıkmadan sonuç gelmiyor
-
@walrass06 olmaz çalışma bile olmamış ya çalışma bitti onay bekleniyor yada gib in daha onemli işleri var
-
@köyün-ağası Yada ense yapıyorlar
-
@sanchez06 kesinlikle...
-
Küçükken pide kuyruğunda beklediğim zamanlara Nalet ederdim. Şimdiyse Allah daha beteriyle sınıyor beni
-
T.K nin son yazdığı tam komedi.Resmen dalga geçiyor adam bizimle.
-
@shanks
niye ki hocam? nasip diyor,ben ikna oldum -
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sanchez06 tmm kardeşim şimdi gördüm, özrünü, bende serzenişte bulundum görmeden önce, sorun değil,, bir an tugrul kocer senmisin diye düşündüm direk üstüne alındın cunkuneyse hayirli sonuçlar herkese
Bende son msjini gormedim.Neyse olayı çozume kavuşturduğumuza göre sknti yok. Şahsıma konuştun sandım bı an. Hepimiz gerginiz sakin olmak da fayda varda gelde bunu kendimize anlat işte
-
Kpss'ye başvurmadım kendimi ÖSYM'ye ihanet etmiş gibi hissediyorum.