2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@te_go_çı hocam sizin puan kaç direk mülakat aşamasını düşünüyorsanız hayli yüksek sanırım
-
82.88 puanı ile şansım var mı arkadaşlar ?
-
-
Alımlar çok fazla ya birde bölüm şartı koymuşlar. En sınır olduğum şeylerden biri de bu. Kardeşim iibf'lilerin hepsi aynı konulara çalışıp aynı kpss ye giriyor ben 90 artı puanla bu sınava başvuramıyorum ama sayılan bölümlerde cok daha düşük puanlarla kazanan olacak. Su bolum ayrimlari için bir şeyler yapalım.
-
Arkadaşlar herkes ili ve puanını yazsa da yanlış tercih yapmasak
-
geçen sene p24 ile almış ama yinede il il taban puanların olduğu bir liste var mıdır? @Aslan-Reyiz
-
@te_go_çı, içinde söyledi: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Arkadaşlar merhaba, ben gece ful araştırdım ama tam bilgi sahibi olamafım. Şimdi ilanda sorumlu olduğumuz dersleri falan yazmamışlat yani mülakat nasıl olur diye merak edersek ipucu yok resmen.ben de bu durum hakkında bir bilgi bulmak için memurlar net ve bizim burdaki foruma hepsıne tek tek baktım ama net bir şey yok. Geçen alımda girenler bizim bu forumda pek konuşmamışlar memurlar nete ise zarf çekiliyor denilmiş.
Herneyese ben bu konuyu merak ediyorum var mı bir malumatı olan, hepimize yardımcı olması babında. Şimdiden teşekkürler.
@Antimülakat @paretowilfredo -
@hizmetli hocam size bir kaç sorum olcak
1- atandıgmız ilde kime bağlı olarak çalışcaz kariyer meslek se il müdürünün altında mı oluyor
2- eş durumu tayini nasıl sözleşmeli personel çünkü
3- bazı kurumlarda personele sakal serbes sanki yada daha esnek kosgeb de nasıl
teşekkür ederim bu arada bizi bilgilendirdiginiz için -
@aroma hangi ili yazacaksınız? puanım 90+ yazmışsınız.
-
@te_go_çı hocam sizin puan kaç?
-
@iktisat2009 hocam atandığın ilde il Müdürüne bağlı çalışıyorsun, bunun dışında Müdür yardımcısı, şef gibi bir ara kadro zaten yok. Gittiğin ilde eski tecrübeli uzmanlar olabilir, bu kişiler hiyerarşik amirin olmayıp, işi öğrenmene yardımcı olurlar. Sözleşmeli oluşu, yer değiştirmenize bir engel teşkil etmez, eş durumundan tayin olanlar var, ama atanır atanmaz, veya kısa süre içerisinde eş durumundan tayin yaparlar mı bilemiyorum
-
@hizmetli hocam mülakat aşaması hakkında bıraz yeşilendirir misiniz burayı. Dua alırsınız bol bol
-
@blueberry puan 88 olması van yazarım hocam
-
@f-hayek hocam 88 boşuna bazlı olduğu ocın gelir diye dusünuyorum
-
@gresham-t ben kurumu aradım e mail attım. biraz çaba sarfedersek ilanı revize ettirebiliriz.
-
Bu sene puanın p28 olması biraz sıkıntı. Benim p24 ile p28 arasında 5,5 puan fark var. Geçen sene de böyleyse, p24te 85le kapatan yer bu sene p28le 90ı görür gibi geliyo ama tam analiz yapamadım
-
açıklanan sınavlar var. ilk gelen ilan olsa kötüydü, o bakımdan biraz düşer puanlar. bir de bölüm kısıtlaması ve guy gibi tek tercih olması da puanları düşürür.
-
Bence de herkes il ve puan yazsin bosuna tercih etmeyelim yüksek yeri
-
@f-hayek geçen sene sonuçlanan alımın ilanı hemen 2017 KPSS sonrası verildi. Bu sene alım azdı fakat üst sıralardan eksilme yaşandı. Bu yüzden hemen hemen aynı olur gibi geldi bana.
-
@hizmetli buradan emekli olabilir miyiz 30-35 yıl bizi çalıştırırlar mı?