2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
-
Huzur ve birlikteliğimizin daim olduğu, kimsenin hakkının yenilmediği, bu kişi hak etmediğim bu davranışı bana nasıl gösterir demediğimiz bir ay olmasını diliyorum. Bereketli sofralarımız olduğu kadar, bereketli sohbetlerimizin olduğu hayırlı iftarlar diliyorum.
-
Çok çabuk geçiyor geçti sayılır .Ayın hürmetine dileklerimiz kabul olsun inşallah.
-
Bir Ramazan ayını daha bitirmek üzereyiz. Aileden ayrı geçirdiğim ikinci ramazan olarak kolay geçti desem yalan olur. Olsun nasipte bu varmış dedik bunu da yaşadık. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Dünyaca meşakkatli ve gergin günler yaşıyoruz bu sebeple hiç olmadığı kadar dinginliğe ,sağlığa, huzura ,duaya, şükre ihtiyacımız var şu
sıralar... Böylesi bi ortamda Ramazanla buluşmak büyük bir nimet hikmet olsa gerek her ne kadar salgin sebebiyle oruç tutsak bünyemiz nasıl cevap verir ve kamu sağlığı nasıl etkilenir diye ikileme düşsek de.
Bu ay bizim camiamiz açısından da mülakat sonucu bekleyen dostlar için emeğinin karşılığını aldığı ve sinav bekleyen dostlarımiza da hayırlı kapıların açıldığı bi ay olur .
Annemin sözü ile bu ay bir misafirdir ve bunu mümkün oldukça en iyi şekilde ağırlamayı Allah nasip etsin der:))
Hakkıyla geçirmeyi nasip eylesin Mevlam hepimize .. -
@aroma amin hocam. Tüm Tercihiniyap ailesinin ve islam aleminin ramazan ayını tebrik ederim.
-
@Hukuksever, içinde söyledi: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
Hayırlı ramazanlar ty ailesi
Ve tekrar Ramazana ulaştık Allah a şükür
-
@aroma amin hocam ne güzel dua Tüm ty ailesinin ramazanı serifi mübarek olsun ve hiç şüphesiz hayırlara vesile olacaktır inşAllah. her birimiz vakti geldiğinde emeklerimizin karşılığını alacağız ve o vaktin bu ay olması dileğiyle.
-
@ynsss4 Allah sabredenlerle birliktedir hocam inşallah bu ay hayırlara vesile olur. Geçen ramazan ben de 3 mülakattan elenmiştim şükür şimdi işim var ve emekler karşılıksız kalmayacak mutlak zamanı gelince olacaktır.
-
@aroma hayırlı olsun hocam darısı bıze inşallah hayırlısı ıle
-
@aroma Bu ramazan bende 3 mülakattan elenmiş durumdayım. 4’ü beklerken son işsiz ramazanım olur diye dua ediyorum. İnşallah kader arkadaşı oluruz hocam. Hayırlı ramazanlar olsun.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Oruç tutan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Hepimiz içinde huzur ile geçecek bi ay olur umarım.....
Hayırlı ramazanlar cümleten , @albertcamus senin kamudaki görevin nedir nerede çalışıyorsun?
-
Hayırlı ramazanlar cümleten...
-
@felix-felicis 3 elenme sonrası 2 mülakattan geçtim hadi darısı inşallah size olsun hocam:) hayırlı sahurlar
-
@aroma Amin İnşallah umut oluyorsunuz bana
Hayırlı sahurlar size de -
Bir ramazan daha atanamadan buradayım Tüm tercihini yap ailesinin ramazanı şerifi mübarek olsun. Bu mübarek ay da güzel haberler almak dileğiyle Rabbim emek veren herkesin yüzünü ve gönlünü huzurlu eylesin inşallah.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun
Güzel günler, güzel anılar biriktirmeye devam ediyoruz dostlar. Bir ramazan ayını daha birlikte idrak edeceğiz. Nasip olursa bir bayram daha göreceğiz.
Zor günler geçiriyoruz. Gerek kendi içimizde alımlar, işsizlik vb. sorunlarımız var, gerek ülkece yaşadığımız darboğazlar var. Hepsinin olumsuz etkilediği bir toplumun parçasıyız. Herkes gergin ve stresli. Böyle bir ortama hakkıyla tutulmuş bir orucun ilaç olacağı kanaatindeyim. Bu tek başına yetmez elbet ama umarım oruç tutan dostlarımız, orucun aç kalmaktan, susuzluktan ibaret olmadığını hissederek oruçlarını tutarlar. Bunun getireceği müspet bir iklim hepimizi sarar umarım.
Hayırlı ramazanlar diliyorum TY Ailesi.Hayırlı ramazanlar dostlar hepinize. Dilerim tüm sorunların artık biraz daha azaldığı, güzel gelişmelere gebe bir ay olur.