2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Proustt Üye olduğunuz saniyeden beri herkesle tartışıyorsunuz arkadaşım. Forumu polemik ile meşgul etmeyin, özel mesajdan devam edebilirsiniz, burada devam ettirmeyin lütfen.
-
@mk-ank Herkes derken, mesajlarıma bakarsan arkadaş sürekli iğneleyici konuşuyo ben de cevap yazıyorum
-
@proustt Şu an benimle de polemiğe giriyorsunuz. Söylediğim gibi lütfen sürdürmeyin. İyi forumlar dileriz.
-
@proustt hakikaten burda insanların canı yanmış yılları söz konusu kaç saattir burda kurum içi övücülük yapıyorsunuz. Ayıp ama ya. Sizin kendi kutlama grubunuz filan yok mu oraya gidin
-
@müşrif diğer kurumlarda da içerden uzman olanlar var .Onlar niye köhne değil ?
-
Haklısın arkadaşım özür dilerim ama niyetim o değil yeminle
-
Kurum ici diyerek gozumuzun icine baka baka iibf nin avuc ici kadar kadrolarida elden giderse vay halimize. En iyisi iibf yi kapatsinlar kpss a grubunuda kaldirsinlar kokunden meseleyi cozsunler.
-
Ben sizin gibi guy olmicam beni etkilemicek ama ona rağmen gıcık oluyorum. ne derse desinler 13 yas 35 yaş Zeka yaşı ,bu onların geride kaldığı gerçeğini değiştirmez .Çakma oldukları gerçeğini değiştirmez .Hak etmedikleri gerçeğini değiştirmez .
-
Sakin olun gençler inşallah bizede bir ilan gelir gün doğmadan neler doğar.
-
Naci ağbal gerçek ten mumla arıyoruz
-
@ekeblad biz neyiz sen nesin kardeşim guy olmayacakmışsın,bu bu şekilde mi söylenir küçümseyerek. Nasıl bir üslub kullanıyorsunuz siz ya. Pes vallahi billahi.
-
@lamıcimiyok agbali mumla ariyorsak mehmet simsek reisi deniz feneri ile arasak yeridir
-
Yemin ederim geçen sene dedim ki “tamam Gamze bitti çok zordu ama bitti bundan daha kötüsü olamaz en dibi gördün ”
Ve ...
Sonuç nokta -
@lion iibf hak ediyor gerçekten hak ediyor .Ankara da etkinlik yapınca bi Allahin kulu gelmedi .Tabi herkes ders çalışma derdindeydi.Yüz alırsa ilan olmadan onu alacaklardı .Ne oldu şimdi iyi oldu mu ?Anca deli gibi çalışın arkadaşlar .Milli kütüphaneye 6 da gidip kapısında yatın tamam mı ?
-
bakan bey inanılmaz biri. yani görüşü belli adamların bile "hayırla" andığı birisi. bu ısrar sonumuz neyleyecek hayırlısı. kendini kurtarmış soltaire oynayıp vakit doldururken uzman olunuyor. okumamalıydık
-
@adam-keeynes hocam ben guy um zaten .Guy olduğum halde bu duruma gıcık oluyorum diyorum .Sizin adınıza diyorum .sen lafı çok ters anlamissin
-
@lamıcimiyok şimdi strateji bütçe başkanlığım da keyif yapıyor ( bunu kurumiçi sınava girenler bilmex ) of ulan adeletini dünya
-
@duygusuz-adam inanarak mı söylediniz Hocam
-
@ekeblad Pardon hocam kusura bakma bilmiyordum. Kırdıysam özür dilerim
-
Son kullanım tarihi geçmiş gıdanın zehirleyeceği bilimsel olarak da ortaya konulmuştur. Buyurun cenaze namazına....geçmiş olsun