50 kere düşünüp , 1 kere yazanlardanım .
Düşünüyorum , düşünüyorum , yine düşünüyorum . Bu sayfada bazı arkadaşlar bende blockludur . İyi ki yapmışım. Geçen alım niye alındı , yapılanmadan önce idi , sondu . Hatta üstatlar planı yoktu dediler , doğru mu ?
Bu başlıkta , son alımın daha mülakat listeleri açıklanınca açılmış bir başlık . İlk sayfalarda belirttiğim sözler , bugün vucut buldu. Öncelikle nerede neyi arayacağınızı bilmeniz gerek . İlan bugün gelse ; başvuruların alınması , yapılması , yazılının gerçekleşmesi .. en erken kpss sonrası doğrumu ? Bu başlık 2 kız 1 oğlana bırakılmış , gidin kpss çalışın ...
Kime ne veriliyosa verilsin ? Zaten böyle idi hep ? Madem çiş yarışlarına çıkılmış ? ( af buyrun ) dernek var onun üzerinden gidilebilir . Akılcı , rasyonel ve mantıklı davranın . Duygusallıkla bu iş yürümez .
Süreci yeni bitmiş alımın gelmesinin beklenmesi , yanıltıcı ki zaten beklen miyo. Hani diyolar ya mutsuzluk saçma , olumsuz yazma , vay anam söyleme : yaşıyoruz zaten . Görün ...Bence mhuy ve vmy özelinde çalışılmalı . Kpss sonrası olsada birkaç il hariç yüksek kapatmaz merak etmeyin .. kpss ye ağırlık verin .