EURO 2020 Elemeleri
-
Fransa maçıyla Türkiye özelenen ruhu gösteriyo bu akşam. Gitmek de nasip olur inşallah.
-
Gerçekten keyifle izliyorum maçı. Uzun zamandır ne lig ne de milli takım maçları tat vermiyordu ruh anlamında da oyun anlamında da. Ama önde bunaltıcı pres ve organize hücumlar gerçekten çok keyif veriyor şu anda. Normalde Fransa gibi kontrada affetmeyecek takıma karşı riskli görünüyordu başlangıçta bu oyun ama hata yapmazsanız bu futbol her takıma karşı size bi direnç kazandırıyor. Bunda da teknik kapasitenin yanında ruhun önemi ortaya çıkıyor. Bu kadar istekli bir milli takım izlemeyeli epey olmuştu, benim dahi ilgili celbettiler. Fransa'yı da asıl dumur eden bence bu direnç. Beklemedikleri bir rakip gördüler hepsinin yüz ifadesinde okunuyor bu. Mbappé şaşkın şaşkın Hasan Ali'nin hırsını seyrediyor gibi geldi bir anlığına Darısı diğer maçlara olsun
-
Insallah senol hoca besiktastaki gibi takimi geriye yaslamaz:)
-
@sbf1983 valla hocam intihar olur Fransaya karşı. sizi çözemeyecek Anadolu takımlarında tutar ancak bu umarım karıştırmaz ikisini birbirine
-
Şaka maka Burak bizi farktan ediyor. ikisini atsa 4 olmuştu şimdi..
-
-
@albertcamus hasret kaldik boyle mucadeleye hocam. Burak cok kacirdi:)
-
@sbf1983 öyle valla hocam çok büyük keyif aldım izlerken. atsa iyiydi ama atmasada çok faydalı oynadı aslında. çok iyi top tuttu aynı zamanda rakibi çok yordu koşularla. önceden sadece koşan bi santraforken bugün sırtı dönük oyunu inanılmaz geliştirdi. bugün 90 dakka sahada olmasının temel sebebide buydu bence. top tuttu sakladı ve dağıttı bol bol. darısı izlanda maçına hocam. Belçika gibi bi altın jenerasyon yakaladık bu takımla başarı gelir inşallah
-
Burak yeterince konsantre değildi
En az 1 tane daha atabilirdik -
Bide şu ozanı kadroya almasak...
-
Vallahi de billahi de ağlayacaktım resmen nasıl özlemişim be bugünleri deliler gibi bağırırdım 2002, 2008 günleri geldi aklıma helal olsun yüreği güzel çocuklar. Çok duygulandım çok
-
@albertcamus insallah hocam.
-
İsteyince oluyor kelimesi karşılığını buldu. Dinazorlardan sonra bu gençler ilaç olmuş gibi. En azından milli ruhla oynadıkları açık. Bizi biz yapan da bu milli ruh. Umarım çabuk şımarmaz bu çocuklar. Bizdeki en büyük handikap maalesef şımarıklık sorunu.
-
Oynanan futbol oldukça iyiydi ama ben yine de temkinli olma derdindeyim. Gençler çok istekli, onların isteğine karşılık verecek bir hoca ile çalışacaklar. Umarım şeytanın bacağını bu sefer kırarız.