2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
sırada Dguy var
-
@strtmn hocam aslin da olayin bu kadar irdelendigini bilmiyor du, zahmet edip bir kac mesai arkadasindan teyit almis oldu onada ayni seyler soylendi olayin bakan beyin bilgisin de oldugunu ogrendi hali hazirda guyla ilgili calismalar da var gelebilme ihtimaline kanaat getir di Neyse artik fazla da ustune gitmeyelim insanlah cabalarimiz karsilik bulur da gelir
-
@Dguy_Guy, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@merasim34 Bak güzel kardeşim açıkcası ben ilkbaharda bekliyordum sadece tecrübelerimden dolayı çünkü bir açıklama yoktu geçen gün yazdım sayın bakanında bir açıklaması yok diye ama bir arkadaş uyardı ve haberi okuyunca sayın bakanın bir açıklaması olduğunu gördüm açıklama şöyle ;
**İİBF mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı
Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, "İhtiyaç kapsamında iktisadi ve idari bilimler fakültesi (İİBF) mezunları için gelir uzman yardımcılığı sınavı açmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.**
Hem yaştan dolayı hemde bu kadar süreden dolayı haftaya gelebilir duyum değil kesinlikle sadece tecrübe inşallah Dguy'da gelir herkes mutlu olur.
Şu saçma ithamlara biraz ara verin lütfen.Mağara soğuk muydu hocam?
-
@LioN hocam erkek memursa kız memur değil diye ayrılanlar, atanınca amaan senin atanmanı mı beklicem deyip yine ayrılanlar ve üstüne benim oğluum memur kızım sen ne iş yapıyorsun diyen meşhur teyzelerr de var:)
-
@fridakahlo yani site yıldızlar topluluğu tecrübe konusunda , o biraz garip geldi. Punto yapmış bir de duyum değil. Tamam yha!
-
Yaaa ben guy gelsin istiyorum
-
@Godot komik , eğlenceli
-
@strtmn bu sitenin su yonunu seviyorum hocam "herkes enin de sonun da kendini belli ediyor" ve akli salim sakinlerine selam olsun (herkes uzerine alinabilir)
-
30 Aralık guy gelebilitesi en yüksek gün. Onu bekleyin.
-
@Dguy_Guy Çok ponçiksiniz.
-
@LioN Reis foruma neşe getirdin ya tespitlerinin devamını merakla bekliyoruz
-
İnşallah 300 tane de Dguy gelir.
-
Arkadaslar duyum bilgi vs var mi diye bakiyoruz.sohbet havasi var iyi guzel ama herkes 'hissettigini' buraya yazinca olmuyor. Bilgi kirliligi olusuyor. Biri dalga geciyor aklinca ciddiye alip cevap vermeye gerek yok.herkes fazlaca aci cekiyor surecte ki burda ki herkes yeterince kotu ruh halinde.
-
Resmi Gazete yayımlanmış. ÜSKÜDAR DOKUZUNCU NOTERLİĞİ 3.054.775,41 TL gayrisafi gelir elde etmiş 2018 yılında. Sınav başvurularında neden noter onaylı belge istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum. Bunun haricinde başka bir ilan yok maalesef.
-
@LioN Günlerdir beklenen haber
-
"" "" bu kadar itici gelmemişti bu iki imoji... Vatsapta yazışıyorcasına yazıp, muhalif olacağa da paronayayla cevap vermek gelenek olsa da, asla bu iki imojiyi kullanmayacağım.
Üstten yaş sınırlamasına hayır alttan yaş sınırlamasına evet... -
@Dguy_Guy dguy cok zor
-
@zenginmemur bana sadece o lazım Guy sizin dguy benim olsun
-
Bu ülkede Hazine ve Maliye Bakanlığı diye bir bakanlık yok galiba. Tüm bakanlıklar, başkanlıklar az veya çok ilana çıkarken bu bakanlığın 2 yıldır bazı meslekler için 5 yıldır alım yapmamasına anlam veremiyorum.
Nasıl bir dönemdir. -
bugün bir umut..