2.000-3.000 TL Telefon Önerileri
-
Samsung A7 2018 kullanan arkadaşlar memnun mu acaba?
-
-
@kml evet samsung almayın diyorum artık ben, samsung aşıkları var onlardan olana bir şey diyemem ama Mİ ve Huawei inanılmaz ataklar yapılıyor onların telefonlarını öneririm android için. Apple ise farklı sorunlar yaşatsa da kullanıcılarına yine de olabilir fakat apple için de bütçe sıkıntısı olabiliyor.
-
Huawei p20 lite diyorum ben
-
@agor o yüzden 7 vs işine girmedim direkt 6s dedim
-
@kml üstat sen de 6s için 4 5 yıl ömür biçmişsin de ben o kadar dayanacağından emin olmadığım için öneremiyorum, Apple kendisi söyledi telefonları yavaşlatıyoruz diye yanlış hatırlamıyor isem. Bence de Huawei @gannicus , fena bir karalama politikası da var ki üzerinde iyice ısınıyorum telefona, bilgi satmakla, kişisel verileri toplamakla suçluyorlar firmayı, sanki hiç biriniz yapmıyordunuz da bir Huawei yapıyor, bu bile pazarda risk oluşturduğunuz kanıtı gibi geliyor bana.
-
@agor huawei konusunda katılıyorum sana hocam, piyasada bunu yapmayan yok. Bana da sağlam bir rakip geldiğinden dolayı bir karalama kampanyası gibi geliyor
-
@agor hocam huawei'nin suçlanma nedeni veri satması değil, sattıyı veriyi şifrelemeden yollaması network snif tarzı işler yapanlar bizim bilgi akışını görebiliyor.
Apple 4-5 yıl gider derken ios yazılımı gider o yavaşlatma işi dışarıdan anlaşıldığı gibi bir şey değil. Donanımı özel bir dayanıklılığa sahip değil sanıyorum. -
@kml üstat dışarıdan anlaşıldığı gibi bir şey değil dediğin ne bilmiyorum da şunu iphone kullanan arkadaşlardan biliyorum, örneğin elindeki telefondan sonra 3 modeli çıktı, senin telefon deli gibi kasmaya başlıyor. Huawei konusuna gelince de sen böyle deyince çok şey değişti, bilgi satıyorlar işte. Burada teknik terimlerle goradaki şu sahneyi canlandırdın gözümde. Ne nitrojeni ya.
-
Xiomi tabii ki.. Şamil diye sesleniyoruz kendisine kardeşimin telefonu için.
-
@agor hocam diyorum ki her telefon firması veri satıyor demişsin sorun o değil. Tutup verini satarlar ama sen bir id olarak verin satılırsa bilinmezsin ama telefonun üzerinden giden gelen veri akışını başkası görür ve kim olduğunu bilirse
İphone kasma ve yavaşlatma mevzusu güncellemeye zorlama için yapılan bir şey. Ben de kullanıyorum 6s yavaşlıyor güncelleme alınca düzeliyor. -
@kml ben sana takılıyorum üstat sakın yanlış anlama, arkadaşlara fikir olsun maksadımız. Ben yine de yeni giren ve memnun olunan bu telefonlar kullanılsın diyorum. Ha bir de teknoloji gerçekten şans işi gibi bir klişe, bir ihtiyar yorumu yapmak istemiyorum ama alırsın huawei inanılmaz memnun olursun, alırsın iphone 3 günde sorun çıkarmaya başlar o üretim ile ilişkili olarak.
-
Huawei P Smart 2019 veya Huawei Mate 20 Lite al. Bunları almicaksan da almaya karar verdiğin telefonu shiftdelete, webtekno, teknoseyir gibi inceleme kanallarından izle. Ben 2-2,5 senedir mate 9 kullanıyorum, almadan 1 ay araştırdım, canavar bi telefon ve Allah'a çok şükür bi sorun çıkarmadı. Bugun telefon alacak olsam param azsa mate 20 lite çoksa mate 20 pro alırdım.
-
Asus zenfone 5z
-
Bu fiyat aralığında hangi telefonu önerebilirsiniz ? Başlık eski olduğu için sormak istedim.
-
@elinor-ostrom blackberry key 2
-
Huawei p20 lite
Huawei p smart 2019
Hangisini önerirsiniz? -
Apple ekosisteminden bir ürün almayacaksanız Huawei P Smart 2019. Xiaomi'nin Mi serisine de bakabilirsiniz ayrıca.
-
Samsung yeni a serisi var. Mutlaka inceleyin. A50 ve a70 özellikle
-
@davetsiz Fiyat-performans oranı olarak oldukça uygun. Orta-üst segment seviyesinde. Kesinlikle kullanılabilir.