10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@zwasp ilan geldiğinden beri hatta daha evvelinden, bu muhabbet dönüyor. Kimi hakaret ediyor kimi beddua ediyor. Üslubu düzgün olanlara bi lafım yok elbet ama mesele baymadımı artık. Şu başlıkta üç beş bilgi akışı oluyor onlarda bu boş sataşmalardan dolayı araya kaynıyor. Zaten ilan geldiğinde defalarca konuşuldu bu mesele. İnsanlara tavsiyelerde bulunuldu ricalar edildi. Kaç yaşında insanlar olarak anlaşılmıştır mesele diye düşünüyorum. Birde başvuracaklara o kadar laf ediliyor bişey diyen yok. Adamın teki çıkıp ben başvuracam dediğinde linç ediliyor. O adam o linçten sonra başvurmamayamı karar verecek. Yada burda adama kapasitesiz dendiğinde, karaktersiz dendiğinde "ha bu haklı, ben ne karaktersiz ne kapasitesiz bi adammışım, bırakıyım o başvursun" mu diyecek.
-
@mrnobody benim kapasitem ne olurdu biliyor musun Hocam tasradan tasraya olmazdi demekki sen ole dusunuyorsun saygi duyuyorum ayrica acitasyon degil benimkisi ayni yolun emektarlari olarak azicik empati istemekti ama acitasyon oldu Hocam sen tasra uzmani olsan daha yuksek yerleri denemez miydin Allah askina yapma ya kimse acitasyon yapmiyor burda
-
@hak-111111 haklısın hocam kusura bakma şahsına yönelik bi saldırı değil amacım. Acıtasyon kelimesi yanlıştı ama sizin kapasitesiz kelimesi de öyle. Tekrar özür diliyorum. Umarım girersiniz listeye .
-
@mrnobody Hocam bir arkadas bize ithafen kapatiseniz bu kadarsa diye yazinca Ben ona cevap verdim sizlik bir durum degil
-
@mrnobody inanın niyetim kısır tartışmalar değil, mazereti olan insanlara da kimse bir şey diyemez dememeli.Kendim için değil çok mülakattan elenip bu ilanla toparlanan insanlar var çevremde onlar için yazdım. Kimseye değil vicdanımıza hesap vereceğiz sonuçta arkadaşlar ona karar verin yeter
-
@dehlizs Gelen her ilan , işsizin hakkıdır . Hakkı olan herkes hakkını alsaydı hemen , peygamber bu dünyada fakir yaşamazdı. Hele hele yaşadığımız memlekette olası değil bu durum . Vs vs..
Umarım işiniz vardır hocam 8 yıl olmuş .
Benim gönlüm gitmeyecek arkadaşların başvurmamasıdır .
Dosdoğru olmak belimi büktü demiş resul. Acaba resul olsa doğrusunun ne olduğunu nasıl derdi . Her halde işi olanlar işine devam etsin , işsizlerden alınsın . Galiba en az hasar böyle oluşur. -
arkadaslar başvuruyu yaptım fakat ilanı tekrar kontrol ederken aklıma takıldı.
Fotoğraf için taratıp yüklememizi yazmışlar.benim daha önce cektirdiğim vesikalık fotoğrafı telefonla cekip pc ye yüklemiştim daha önceki bikaç basvurudada kullanmıştım sorun olmadı.
Bu başvurudada fotoğrafın boyutunu küçültüp yükledim başvuru formundada görünüyor ama sorun yaşarmıyım sonuçta fiilen taratmadm.bilgisi olan cevaplarsa sevinirim -
@scitovsky ben de taratmadım kardeşim ondan sorun olmaz
-
arkadaşlar edevletten başvuruyu tamamladıktan sonra yapmamız gereken herhangi bir işlem var mı. daha önce sorulduysa kusura bakmayın takip edemedim.
-
Ya guylarda zaten kışkırtılmaya hep müsait. En acıklı grup . Bu nedir kardeşim kaç gündür böyle. Baydınız artık . Guy guy olsun mesleğine sahip çıksın .
Yeter artık yazmiyim yaZmiyim diyorum ama haketten bayılttınız. . Madem başvurcaksın . Sen atanmış kardeşim daha iyisin atanmamış insana göre . Ozaman yani kendini ispatlamaya bu forumda çalışma . Senin hesap vereceğin kime biz değiliz ki. Haksızsın da demiyorum bak . Burda sıkıntısını açmış senden durumu daha kötü olacak insansa savunma kendini .
Aynı muhabbetler aralıktan beri ilan gelsin , gelmesindede sürdü . İlanın hep geç gelmesini savundum . Puanım yüksek olmasına ragmen . Çok şükür geçte geldi . Herkes sebeplendi . Ne oldu öldüm mü . Ölmedim . Sen guy kardeşim atandın . Ben bekledim . Çok da şükür .
Sizler iyisiniz , tüm mesleklerde sizin olmalı . Hatta b kadrolarda sizin olsun . Canım kardeşim canım guyum . Böyle mi sevelim . Yapmayın artık . Herkes baydı . Burda sizlerden daha kötü olan insanlara kendinizi anlatmayın artık . Anlayamayız , anlayamayacağızda .
İnşallah bir gün söz hakkı sahibi olabilcek konuma geldiğimde siz sizlerin yol açtığı bu mükerrerliği dur demek için bir çabam çalışmam olur , olucaktır da .. benim olmasada kim bundan muzdaripse onun çabası olsun.. -
@yabgu En kötüsü de guy veya Dguy un mülâkatindan elenmiş ve belki de sınırda bir puanla bu ilanı bekleyenler. Guy ve Dguy kazananlar listesinde adınızı göremediğinizdede aynı düşüncede olur muydunuz bunu bir sorun kendinize. Ama bu konu gerçekten artık çok konuşuldu. Başvuran başvurur başvurmayan başvurmaz herkes belli bir yaşa gelmiş bu yoldan geçmiş ve tüm zorlukları bilen insanlar. Yine söylüyorum kişilerde değil kurumda suç madem mülakatta eliceksin baştan sınır koyacaksın !
-
@fc-real-gdp öyle de denedim böyle de denedim yok iki gundur sureklı hata veriyo herseyı tamamlıyorum sonunda hep hata veriyo tesekkur ederim bu arada yorum ıcın
-
Ya arkadaşlar başvurunun son iki günü gelmiş hâlâ başvurup vurmama muhabbeti devam ediyor, çoktan başvuran vurdu zaten
-
@müşrif yüksek puanlı yerine 82 yle falan sınırda girip kazanmakta adil değil.
-
Şu başvuru muhabbetini başka yerde yapın artık. Sayfaya her girdiğimizde aynı konu, başvuran vuruyor ve vurdu da zaten.
Gerekli şartları taşıyan herkes başvuru hakkına sahiptir. -
Son guy ve il göç sınavlarında kazanmış olup da sgk denetmenlik alımına yeterli puanla başvuran herkesi inşallah mülakatta elerler isterse referansları Cumhurbaşkanı Erdoğan olsun
-
@rootofallevil bu yorumunla ancak puan şişirirsin.
-
@beveridge-eğrisi benim tuzum kuru kardeşim ama geçenki alımda guy olup sgk sınavına başvuran herkesi mülakatta elemişlerdi. İnşallah yine aynısı yaşanır insanlar hak yemekten çok hoşlanıyor belli ki!
-
Bir kendine müslim atasözü: "kul hakkı yerim domuz eti yemem" bu sözüm sadece kendine müslüman olanlara her türlü ahlaksızlığa ve harama bulaşıp bir tek domuz eti yemeyenlere
-
@beveridge-eğrisi Bırakın da ona komisyondakiler karar versin zaten gerekli performansı gösteremezse elenir.Bana göre 82 almış adamla 84 almış adam arasında bir uçurum yok kaç soru 2 3 soru bu bir insanın başarısız olduğunu yada hak etmediğini göstermez.