19 Haz 2019 15:15

Maalesef sistemdeki hata insanların tüm emeklerinin harcanmasına yol açmakta .. Burada birbirine karşı gruplaşma bu ilanın en başından beri var . İlanın gelip gelmemesi, puan türleri, aynı özlük hakkına sahip olunma vb.. Her ne kadar söylemesi zor olsada arkadaşalar biraz daha sabırlı olalım . Şu mübarek günlerde tanımadığınız,tanıyamacağınız insanlara beddua etmeyin . Neyin haklı/haksız olduğunu bizler seçemeyiz , karar veremeyiz maalesef hep diyorum . Şahsen ilanın hem geç gelmesi puanın düşmesi açısından savundum , aynı özlük sahip haklara sahip arkadaşların başvurmamasını savundum .. Herkesin kendi şahsi tercihi .. Kimse burdan okuduklarıyla tercihlerine yön vermedi . İstisnalar hiçbir zaman kaideyi bozmaz .. O yüzden ne kadar zor olsada söylemek sabredelim arkadaşlar.. Hepimiz yetişkin bireyleriz . Elbet olduğumuz konumdan farklı bir konuma geçeceğiz . Bugünlerimizi unutmayalım. Eğer mükerrerlik çıkmışsa yok edelim . Diyeceksin uzaktan söylemek kolay. Evet kolay yazmak en kolay . Ama biraz önce omzumda ağlamış bir insanı teselli etmek en zor şey ..