Arkadaşlar @GARİP-İNSAN 'i koruduğumdan değil ama bayramdan öncesine kadar çoğu kişi mhuy veya vmy gelecek diye duyumlar veriyordu. Burada isim vermek istemiyorum lakin tek bir kişiye yüklenmekte saçma, belki de bizler için iyi niyetli duyum alan kişiler forumdan uzaklaşıyor. Bizler sadece tek kişinin dediğine bakmadık. Unutmayın ki @paretowilfredo üstat şunu demişti ;
2019 VMY alımı ile alakalı ilana dair hemen hemen tüm düzenlemeler tamam gibi dostlar. 500 + 500'lük bir plana dair durumu ciddi oranda netleştirebildim. %100 değil lakin plan bu. Hazırlık test usûlü için yapılıyor. Bunun sebebi yeni yapıda VMY'nin Kurum içi konumu diye düşünüyorum. Bu nedenle test olması ihtimali akla oldukça yatkın. Sınav Ağustos ayı için planlanıyor. Puan türlerinde bir değişiklik işitmedim dostlar.
Burada Pareto üstatı hedef göstermiyorum. Sadece forumdaki en güvenilir kişinin duyumu bile bu yöndeydi. Hemen gemileri yakmanızı önermem. Benim için duyum konusunda Pareto üstat aksini söyleyene kadar diğerleri genelde hükümsüzdür.