adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
Mezuniyet belgesi için e devletten indirilen mezuniyet belgesi yeterli mi?
-
@tolgahan-ayyıldız başvurmayı düşündüğün adliyeyi ara veya direkt uğra hocam. Kötü süprize yer bırakma, farklı komisyonlarda farklı uygulamalar mevcut.
-
@busus hocam iyi akşamlar fotoğrafta kıstas var mı acaba?biyometrik olacak vs gibi
-
@karamell yok biz normal fotograf verdik hatta sakalliydi kardesim bisey demediler.
-
Arkadaşlar gönderileri tek tek okumadım sorulduysa kusura bakmayın.. sözleşmeli mubasirlige girdiğimizde gümrük vs gibi baska b grubu sözleşmeli kadrolara geçme hakkımız bitiyor mu?
-
@olursaolur sözleşmeliden sözleşmeliye geçiş için mi sordunuz?
-
@evandro evet hocam aynen bu 4/b sözleşmeli ler arası geçişte bir yasak var mı onu merak ediyorum hak yanıyorsa başvurmayalım..
-
@olursaolur sözleşmeliden sözleşmeliye istifa ederek geçilebiliyor olması lazım. Yine daha net bilen biri teyit etsin tabi.
-
Arkadaşlar merhaba.Peki başvuru daki siralamalar neye göre belirleniyor? Yani il bazında mi yoksa ilçeye olan alimlardaki başvuruya göre mi? Demek istediğim merkeze mi başvuru yapacağız yoksa çalışmak istediğimiz ilçeye mi?
-
@swl35 çalışmak istediğiniz ilçe için başvuru yapılacak hocam.
-
İstanbul bim dekiler tam şerefsiz çıktı ben oradaki pozisyon için başvuruyorum adamlar buradan başvuru almıyoruz git çağlayana başvur diyor dalga geçiyorlar resmen evraklarda askerlik durum belgesi kimlik fotokopisi yazmadığı halde onları istediler bir de başlayacağım bunların yapacağı sınava da alıma da
-
@kartel06 teşekkür ederim.
-
Bilgisayar dersinini aldığımıza dair belge mi alacağız yoksa transkriptte geçtiği için traankrirpt yeterli mi
-
@Bihter-Keynesgil hocam kesinlikle taban puanlara göz atın. Bir önceki alımda kapatan taban puanlar size güzel bir done verecektir. Küçük illeri tercih etmeye özen gösterin.
-
Arkadaşlar sözleşmeli infaz ve koruma memuru olduktan sonra a grubu uzman yardımcılıklarını (örneğin rtük) kazanmamız halinde geçiş yapabilir miyiz? Şartları var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?
-
@zorkar sözleşmeliden kadroya geçişte sorun olmuyor. Katipken hakimlik kazanıp geçen kaymakam olan çok tanıdığım var hiç sorun olmadı.
-
Peki sözleşmeli 4b'den (ikm) sözleşmeli a grubu uzman yardımcılığına geçişte sorun olur mu? Bekleme süresi var mıdır?
-
Arkadaslar bu katiplikten dhmi ye geciste sorun olurmu varmi bilgisi olan
-
Arkadaşlar başka bir ile başvuru yapınca evrakları göndermek için ne kadar masraf alıyorlar bilen var mı acaba?
-
Arkadaşlar ağustos celbi ile askere gidicem şimdi ben bu alıma başvuramıyor muyum ?