2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo Merhaba hocam uzun zaman oldu sizden haber almayalı. Yedek ilanı ile ilgili herhangi bir gelişme var mı bildiğiniz, belirsizlik hala devam mı ediyor yoksa
-
@sıla35 0 (312) 207 87 77 ilgili birimin telefon numarası..
-
@g-a-g hocam biz o numarayı biliyoruz ama bilgi vermiyorlar @paretowilffredo hocamıza o yüzden soruyoruz..
-
@bucalı geçen haftalarda çalışmalara başladıklarını söylediler.. 5 defa aradım 1 nde açtılar..
-
@g-a-g bilgiyi paylaştığınız için teşekür ederiz hocam,bize söylememişlerdi.
-
@g-a-g Hocam bu yeni alim sınavdan önce olmazmi ya hiç mi umut yok vala yeter bi bari umudumuz olsun
-
@adanali01 ben de üzülüyorum.. elden ne gelir..
-
@sıla35 Merhaba dostum. Açıkçası Kurum temmuz - ağustos dönemi için bir çok konuyu planlıyor. Yedek durumu da Ağustos dönemi planları arasında ancak halen bu durum netleşmiş değil.
-
@paretowilfredo Çook teşekkür ederim cevapsız bırakmadığın için Umarım bekleyen herkes için hayırlı haber olur .
-
@paretowilfredo dostumm bende bir soru sormuştum gözünden kaçmış olabilir yoğunluktan. İişe başlayıp başka kuruma atananlar yedek için kontenjan oluşturuyor mu .? Bazısı evet diyor bazısı işe başladıysa oluşturmaz diyor. Sence durum nedir
-
@paretowilfredo yeni ilan plani ne zaman hocam
-
@adam-simith Mevcut alım tamamlandıktan sonra ancak dostum.
-
@yabgu Dostum bu konuda her kurum farklı tatbikat yapıyor. SGK bildiğim kadarıyla gidenlerden boşalan kadroları doldurmuyor. Ama ara açıldı, olabilir belki de ama emin değilim.
-
@paretowilfredo ustad birde calisma uzman yardimciligi alimi ile ilgili kulaginza gelen birseyler vaemi
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkür ederim cevabınız için . Şuanda başka kuruma geçenlerin bir önemi kalmamış demek ki..
-
@paretowilfredo pareto hocam sizce sınavdan öncemi gelir sonramı tahmini?
-
@paretowilfredo hocam anladığım kadarıyla yetki ve yeterlilik sınavları temmuzda yapılacak daha sonra ise yedek ilanı mı gelecek?
-
@bucalı Planlama bu şekilde dostum.
-
@adanali01 Burası SGK dostum. Her an değişir kararlar.
-
@paretowilfredo anladım hocam sağolun.