2019 Maliye Soru ve Cevapları
-
@mia99 ozel sektor genisler diyordu onu isaretledim
-
@ekeblad ben de dava açma diye hatırlıyorum.
-
@hayat999 ama cevap değişmiyor değil mi?15 gün
-
Bi soru vardı faaliyet raporu mu neydi hatırlayamadım. Orada onaylayanı değil sanki hazırlayanı soruyordu
-
@friedmanmilton hazine ve maliye bakanlığı hazırlar
-
@Adam-Keeynes genel faaliyet raporlarını merkez ve sgk’nın cumhurbaşkanlığı hazırlar net ve kesin soru.
-
@arpad doğrudur hocam eminseniz
-
@Adam-Keeynes kesin doğru cevap.
-
@Lex-fori olabilir tam hatırlamıyorum yabancı gelmiyor ceza ihbarnamesi ama itiraz sormuyordu dava açma süresiydi
-
@ekeblad itiraz 15 gün. Dava 30 gün diye biliyorum.
-
@hayat999 apılan
alıntııı
Yasal düzenleme ile ödeme emrine karşı açılacak iptal davalarında dava açma süresi 7061 sayılı Kanunun 9. mad. hükmüyle 01.01.2018 tarihinden itibaren 15 güne çıkarılmıştır. -
@ekeblad o zaman sizin dediğiniz gibi 15 demek ki cevap da.. benim aklımda dava 30 kalmış.
-
@hayat999 vergi davalarında iptal davası açma süresi 30 gün .ben bu soruyu yanlış düşünüp doğru yapmışım
-
@beveridge-eğrisi şanslı olsun adamlara 1 yıldır doğru düzgün ilan gelmedi KPSS tarihinin alım konusunda en şansızları olma yolunda gidiyor 2018 liler
-
Soruları açıklamadılar şaşırdım doğrusu. ÖSYM gerçekten neyi ne zaman yapacağı konusunda hiç net davranmıyor. Son yıllarda genel sınavların soruları gününde açıklarken, bugünde sorular açıklanmadı.
-
Genişletici mali daralma sorusunu ne yaptınız. Ben özel sektör yatırımları artar dedim.
-
@friedmanmilton özel sektör tüketimlermis cvp
-
@guymağduru hane halkı tuketimleri artar idi herhalde o sık
-
@arpad soruda idare faaliyet raporunu soruyordu hocam sanki ?
-
@gencbiraday genel faaliyet soruyordu hocam benim aklımda Maliye Bakanlığı kaldığı için onu işaretledim hatta.