2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
ders calisiyor musunuz arkadaslar puanı 80 ustu bekleyenler kurum sinavlari icin erken mi baslamaya
-
@rabia89 Hocam ben 2018 kpss den beri çalışmıyorum
-
@politics06 ilan gelince mi baslayacaksiniz hocam unutursunuz bilgilerinizi
-
KOSGEP ilana cikar mi acaba
-
@rabia89 Eylül ayında mülakatları var şu anki alım sonuçlanmadan çıkacağını sanmam.
-
mhuy ilanı il tapu uzman yrd gibi oldu güya öle bir alım olacaktı bundan birkaç yıl önce inşallah gelir diyelim
-
@rabia89 Guy ilanı en iyi ihtimal Eylül-Ekim diye dusunursek,bayram sonrası bilgilerin güncel kalması açısından günde bir kaç saat bakılabilir diye düşünüyorum ilan duyumları arttiğinda hız kazandirirsiniz
-
Rekabet Kurumu hakkında duyum var mı?
-
Merhaba dostlar.
Az sonra şu formatta 2018 - 2019 KPSS arasında gelmiş olan ilanlara dair tabloyu yayına sokacağım. Sene boyunca en azından bir nebze rehberlik eder size.
Diğer yandan olabildiğince rakamları da derleyeceğim. Bir örnek bırakayım şöyle -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Merhaba dostlar.
Az sonra şu formatta 2018 - 2019 KPSS arasında gelmiş olan ilanlara dair tabloyu yayına sokacağım. Sene boyunca en azından bir nebze rehberlik eder size.
Diğer yandan olabildiğince rakamları da derleyeceğim. Bir örnek bırakayım şöyleBeklemedeyiz hocam, ayrıca guy,dguy, , vmy konularında yeni bir duyumunuz var mı ?
-
@politics06 Buna dair son duyumları toparlayarak paylaşmıştım dostum az yukarıda
-
@paretowilfredo dostum" az sonra " kavramı sabah 5 olmasin geçen paylaşımını da ilan durumlarını umutsuzsa ancak paylaşımı nedense umutla beklemiştim .
-
@aroma Aslında ilave edeceğim alımlar da var ama hadi sizi bekletmiyorum, ilaveleri yapıp yazıyı güncelleyeceğim.
Yazıyı şöyle bırakayım dostum ve tüm dostlar.
Yazıda şu an yalnızca kariyer meslek bağlamında değerlendirdiğimiz kadrolar var. Yazıya Banka alımları ve B Grubu alımları da ilave edilecek tablolar halinde.Yazıda çıkarmış olduğumuz istatistiklerin ne şekilde değerlendirildiğine dair açıklamaları tabloların altında bulabilirsiniz.
Tablomuz, Kurum Adı - Unvan Adı - Kaç aday için ilana çıkıldığı- Kaç katı adayın çağrıldığı - KPSS Puanı ve YDS Koşulu - Başvuru kapatma puanı şeklindedir. Bazı kurumlar için taban puanları ya ilgili duyuruların kaldırılması ya da Kurumların liste yayımlamamış olması sebebiyle boş bırakmak durumunda kaldık. Ancak ekseriyeti elde etmeye ve tabloya ilave etmeye çalıştık.Umarım 2019 KPSS sonrası süreçte faydalı olur dostlar Buyrunuz uzun bir uğraş ve emek neticesinde ortaya çıkan yazımız ilk haliyle sizlerle;
-
@paretowilfredo emeğinize sağlık dostum merakta da koymadığınız için sanrım bana artık bi okuma gözlüğü lazım
-
@paretowilfredo üstad yaa... Neden ilkbahar ihtimalinden söz ettin. Bak aklımıza geliyor, uyuyamiyoruz :))
-
@aroma Dostum aslında fotoğraflar halinde eklemek konusunun okumakta çok sağlıklı ve konforlu olmadığının farkındayım. Bunu fotoğrafları indirerek galerinizden incelemek şeklinde daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.
Gel gelelim neden bu yöntemi kullanıyorum, daha evvel o kadar emek verdiğimiz tablolarımız çok kez vizyonsuz bazı siteler/gruplarca kaynak gösterilmeksizin çalındı ve kullanıldı. O nedenle fligran ve logo eklemek zorunluluğu doğdu. Bunu da en net şekilde tablolarımızı fotoğraflar haline getirerek yapabiliyoruz. Metin olduğu anda direkt çalınıyor malesef. -
@strtmn Dostum bu konuda ben açıkçası biraz realist davrandım. Bu realizmin temelinde de Kurum içi durumuyla, bizim alımımızın durumunun öncelik sırasını kestiremiyor oluşum yatıyor. Bana sorarsanız yine olması gereken olarak zaten planlanmış bir GUY alımının öncelikli olması ve sonbahar döneminde gelmesidir. Ama bahsettiğimiz güruhun o kadar gözü doymuyor ki kendilerini öne çekmek adına bir kulis peşinde bulunmaları söz konusu. Bakınız kurum içi için hazırlık yapan kimse ortalarda gözükmüyor
Bu nedenle böyle bir ihtimalin varlığından söz ettim. Ben kötüsünü söyleyeyim de iyisi olursa hep beraber seviniriz -
@paretowilfredo fotoğraflı olması görsellik ve madde dizaynlı görüntüsü güzel de malum bizde göz kalmadı dostum
Galeri aracılığıyla hallederiz tabii -
@aroma Korkum o'dur ki hepimiz bir gün Abuzer Kömürcü olacağız.
-
@paretowilfredo malesef yakın görünüyor bu ihtimal
Sgk mevzuatını bastırmak için gittiğim fotokopci de en son : - abla kaç punto olsun yazı diye dalga geçmisti