2019 KPSS NETLERİ
-
@rabia89 unibilgi var
-
@adolf-stalin ama o site 103 nete 81 kusur hedaplior yaa az degil mi gk gy 69 net
-
@rabia89 daha yüksek olur. 83-85 kedi görür bu netler hocam.
-
@rabia89 84 gelir
-
@rabia89 Geçen seneki puanları baz alıyor olabilir. Eğer geçen sene de girdiyseniz bir de onları girerek deneyin. Bir de P34 vs. gibi puanları da çok yüksek hesaplıyor bu site. Ama P48 gerçeğe yakın.
-
@adolf-stalin geçen sene 103 nete 84 geldi yanlış o site.
-
@minsipo gk gy neti kacti ?
-
@whshw 70 civarı
-
burya yazilan netlere bakiyorum da geneli 100 net uzeri bu durumda yigilma olup bu arada puanlarin dusuk gelme ihtimali olur mu arkadaslar
-
@rabia89 sadece buraya bakarak bir sonuç çıkarmak mantıksız geneli bilmiyoruz bir de burada ki arkdaşlar cidden emek veren kişiler
-
Onu şöyle değerlendirmelisiniz; geçen sene buradaki insanlar kaçlı netler paylaşıyordu bu sene kaçlı netler paylaşıyorlar. O zaman aradaki fark tayin edilip bir neticeye varılabilir.
-
@e_canli geçen sene alan netlerimiz hemen hemen aynıydı. gk gy de beni 20 net geçmişsin. bana 82 geldi sana rahat 83 84 geleceğini düşünüyorum
-
64,25 gygk
Hukuk 37,75
İktisat 27,25
Maliye 25,75
Muhaseb 16,75
Toplam net Alan 107,50 -
@ert1234 sen sıkıntılı mısın 10 kere yazdın netini bide millete puan belirliyor sana şu gelir falan filan çocuk musun sen?
-
@Hayaller71 sorma sorma
-
@Hayaller71 kpss sıkıntı yarattı kareşim kafaya format atmam gerek
-
@Hayaller71 bu nasıl bir tavır? istediği kadar yazar adam. düzgünce uyarmak varken bu neyin üslubu?
-
@sarsilmaz2 buda benim tavrım. Sana göre yanlış bir üslubum var demekki sen bana bu tavırla yaklaştın madem o kadar usluba takıldın sen niye güzelce uyarmadın geç bu ayakları
-
@ert1234 gerçekten çok sordun netlerini be kardeş, ama son defa cevap vereceğim geçen sene netlerim birebir böyleydi ve 85.8 geldi
-
@modigliani-0 Allah razı olsun gerçekteb psikoljik olarak yıkım içerisindeyim üstat