2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Evet çalışmaya devam !!!
-
@mosca 29 Aralıkta 4 sınavında olacağına yönelik bi paylaşım yapmışlar hocam
-
@yourdreams aynen 4 ü aynı gün olur artık bu şekilde uygulanıyor hakimlik sınavı.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@yourdreams aynen 4 ü aynı gün olur artık bu şekilde uygulanıyor hakimlik sınavı.
Arkadaşlar hmk ıcın onerecegınız kaynak var mı ders notu seklınde cok uzun olmayan ıyı bır not ,kaynak???
-
@kendinehakime 6100 sayılı kanun+Sertkan erdurmaz hocanın medeni usul soru bankası.
-
@Aslan-Reyiz Hocam çok teşekkürler içimize su serptiniz bu bayram günün de hakkınızı helal edin
-
@kendinehakime 6100 sayılı kanun+Sertkan erdurmaz hocanın medeni usul soru bankası.
ısmaıl ercanın 480 sayfalık bır hmk sı var cok fazla gıbı gelıyor bana..Ben ılk kez bu yıl daha kısa dershane notları + kanun ve soru olarak calısıyorum..Tavsıyenız ıle kanun ve soru gıdecegım o dersı de.
-
@kendinehakime themis ağırdır oldukça ayrıntılı , ilk kez hazırlanıyorsanız yada konusuz olmaz diyorsanız mehmet kodakoğlunun konu kitabı yeterli olur .Ama usuller de kanun dışına çıkmıyor komisyon tavsiyem yukarıdaki gibidir.
-
@mujdeniz est helal olsun hocam iyi çalışmalar iyi bayramlar
-
@kendinehakime themis ağırdır oldukça ayrıntılı , ilk kez hazırlanıyorsanız yada konusuz olmaz diyorsanız mehmet kodakoğlunun konu kitabı yeterli olur .Ama usuller de kanun dışına çıkmıyor komisyon tavsiyem yukarıdaki gibidir.
Daha önce sınava gırdım .Zapatanın medenı ve borcları,bilicinin vergı ve tvs sı,themıs anayasa- ıdare- ıdarı yargısı,monopolcezası calıstım .Bu yıl artık o kıtaplarla zaman kaybı yerıne temelım oldugu ıcın daha kısa dersnotlarıve kanunla daha cok tekraer ıle hazırlanmayı dusunuyorum..Ancak hıcbır zaman themıs anayasa ve ıdareden vazgecemıyorum Onları okumayınca calısmamıs gıbı hıssedıyorum.Hmk ıcın o zaman kanun ve soru gıdecegım.2-3 gundur gelen duyumlarla da ıyıce motıve oldum.Artık sınav var mı yok mu tartışmadan çalışmaya hız verme zamanı .
-
Arkadaşlar 2019 yeni denemeler yok heralde piyasada sınava yakın zamanda mı çıkar
-
@kendinehakime güzel kaynaklar aynen devam kolay gelsin
-
@kendinehakime güzel kaynaklar aynen devam kolay gelsin
Teşekkür ederım.Herkese kolay gelsın:)
-
@A-samet01 kendi altyapınıza çalışma tarzınıza uygun kaynağı yine kendiniz inceleyip eksiklerinize göre ilerlemeniz faydalı olacaktır .
-
Arkadaşlar merhaba. Duyum sonrası cesaretlendim de geçen sınavı elimden kaçırtan vergi için soru bankası almayı düşünüyorum. Matrah ile Bilici arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
-
Arkadaşlar soru bankası olarak Monopol anayasa bıtmek uzere.Yenı bır soru kıtabı daha almayı dusunuyorum sızce monopol dısında ıdarı ıcın en ıyı soru kıtabı hangısı????
-
@kendinehakime justice in yeni baskısı çıkacak hatta ön siparisteydi sanirim onu düşünebilirsiniz
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@kendinehakime justice in yeni baskısı çıkacak hatta ön siparisteydi sanirim onu düşünebilirsiniz
justıce onceden kullandım.cok ayrıntılı ve agır bence suan sınav ıcın..hakımım ya da konsensus tan hangısı daha yakın sızce sınava??Kullananlar hangısını onerır sıparıs verecegm.
-
@ert1234 hocam denemeler sınava yaklaşık 1-1.5 ay kala en güncel şekilde çıkarıyorlar. O zamana kadar soru çözmenizi tavsiye ederim. Ayrıca soru bankası almak için de yeni baskıları bekleyin arkadaşlar eğer kitabınız yoksa.
Ayrıca arkadaşlar soru çözmek isteyen kardeşlerim için çok ama çok güzel bir site var, uygulaması da var. Size baya faydası olur buyurun bakabilirsiniz;
https:// www. kpsshukuk. com/
@dzndr Hocam her ikisi de en çok tercih edilen kitaplar arasında. Her ikisinden de memnun olan sayısız insan var. Tamamen üslup olarak anlatımları farklı sadece. İkisi de sınava çalışan herkese yardımcı olur tek başına. Size tavsiyem imkânınız varsa kitapları bizzat inceleyip kendiniz karar verin derim çünkü bana göre özellikle kamu maliyesi kitabında da Bilici hocanın mesela insanı sıkmayan eğlenceli bir anlatımı vardır genelde ama diğer yandanda matrah çok sistemli ve güzel anlatımı olan bir kitap olarak daha çok tercih ediliyor diye biliyorum. Yani siz kendiniz karar verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum...
-
@kendinehakime hakimim özgün sorulari içeren orta seviye bir kaynaktır tensip cikmis sorulari içeren bir kaynak..burda takdiri size bırakmak lazım ben daha once tensip i defalarca çözmüştüm aynı kaynak üzerinde dönüp durmak yerine özgün sorulari içeren bir kaynağa yönelmeyi makul goruyorum yani kişiye bağlı bir durum..elinizde 2 özgün kaynak ya da 1 özgün kaynak 2 3 çeşit deneme olsa yeterli onemli olan bol kanun okumak ve konuları sağlamlaştırmak nitekim son sınavda kanun okumaya ağırlık veren temeli guzel olan arkadaslar kazanmıştı..