Bu yıl da burada "duyumlara inanmayın" diyen bir grup var, şaşılmayacak gibi değil. Art niyet olmadığı sürece herkes duyduğunu paylaşıyor ne var bunda? Adı üzerinde duyum, nasıl bir kesinlik arıyorsunuz anlamak zor.
mosca tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@BELDO53 Hocam 25 gün önce "ay sonu öngörülüyor ama Eylül ortasına sarkabilir" demişsiniz. Sonra "11 veya 18 Eylül" demişsiniz. Geçen hafta da "bu cuma kesin geliyor, çok güveniyorum bilgi aldığım kişiye" demişsiniz. Şimdi ise "şuandan itibaren bir ay sonrası" diyorsunuz. Ben yorum getiremiyorum.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar soru iptallerini tartışmayı bir kenara bıraksanız artık? İsteyen itiraz eder isteyen etmez. Kim kime neyi kabul ettirmeye çalışıyor anlamıyorum. Kaldı ki karar merci biz değiliz, elimizden beklemekten başka bir şey de gelmez. Sonuçlar açıklandığında göreceğiz her şeyi. Bunun dışında liste ne durumda arkadaşlar? Rica etsem pc den giren varsa bu işi üstlense hepimiz için bir fikir olur. Geçen sene burdaki liste çarpı üç aşağı yukarı doğru bir sonuç vermişti. Tekrar rica ediyorum dostlar pc kullanan biri yapabilir mi liste?
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@kıymalı-puding gencler boyle kendinizi şartlamayin illa az kaldigi falan yok. Su forum sitelerinde yazan her seyi ciddiye aliyosunuz. Cogu kisi burdan gordugunu oraya ordan gordugunu buraya yaziyor
Yahu sizin niye her şeye itirazınız var? Kimsenin kendini şartladığı yok, ayrıca şartlayabilir de, bu süreç birçok duyguyu içinde barındırıyor çünkü. Forum sitelerini ciddiye almıyorsanız neden buradasınız? Herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor. Arkadaşlar duyduğunu paylaşıyor, kesin tarih kimse veremez ki.
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@uzmanyrdd Kişisel düşüncem set almamanızdır. Her derste yetkin olan kitaplar farklı, tek tek kitap almanızı öneririm.
-
@kemankeşş Tekrar okursanız sınavın bilgi ölçülmediğini söyledim, o soruyla alakalı bir yorum değildi kardeşim.
-
@toranj çok haklısınız geçen sene heyecan vardı liste 200 kişiyi bulmuştu şimdi herkes isteksiz herkes bıkkın
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kuruhasan hocam hep öyleydi zaten açıkcası 79 ve 80 civari gelmesinin bnce mümkünatı gözükmüyor umarm yanılan ben olurum ama 81 ve 82ler beklemede olması gerekir
Neden mümkünatı yok? Ayrıca 81-82 dediğiniz doğru sayısı veya puansa da, her iki ihtimalde de listede olur. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece bu kişilerin beklemede kalmasına gerek yok diye düşünüyorum. Beklentiyi bu kadar yüksek tutmanızın nedenini merak ettim açıkçası.
-
@hebenneka, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@elitnur bence haZiran zor. Adli tatil sonrasına bile kalırsa şaşırmam. Şahsi görüşüm duyum değil
Adli tatil sonrasına neden kalsın? Adli tatille mülakatlar arasında bir bağıntı yok sonuçta.
-
@2pacalypse, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
46:40'dan itibaren izleyince dershane hocamiz ilanın temmuzda mulakatlarin Eylül'de sonuçların Aralık sınavından 10-15 gün öncesinde olduğunu söylüyor.
Inanasim gelmiyor ama çok net konusuyor. İnşallah doğru değildir yoksa 5-6 ay bu sürece devam
Videoya girişte "Umut ediyorum ki takvim yakın zamanda açıklanacak" diyor, daha sonra ise kesin bir dille "Temmuz'da ilan gelecek Eylül'de mülakatlar başlayacak" diyor. Bana biraz çelişkili geldi.
mosca tarafından gönderilen son iletiler
-
@BELDO53 Hocam 25 gün önce "ay sonu öngörülüyor ama Eylül ortasına sarkabilir" demişsiniz. Sonra "11 veya 18 Eylül" demişsiniz. Geçen hafta da "bu cuma kesin geliyor, çok güveniyorum bilgi aldığım kişiye" demişsiniz. Şimdi ise "şuandan itibaren bir ay sonrası" diyorsunuz. Ben yorum getiremiyorum.
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@twetadam ben mulakata bu sene girmedim hocam. Size arkadasimin referansinin bilgilerini aktariyorum. Gecen sene girmistim ben bu sene oyle arada bi giriyorum kopamadim buralardan. Duydugumu aktariyorum lutfen ustume gelmeyin
Mülakata girmediniz mi? Şaşırdım doğrusu. Ben girmiş olduğunuzu düşünüyorum
-
@SessizBekleyen Sizin bu hafta için duyumunuz vardı. Şuan bir değişiklik mi var duyumunuzda?
-
Bu yıl da burada "duyumlara inanmayın" diyen bir grup var, şaşılmayacak gibi değil. Art niyet olmadığı sürece herkes duyduğunu paylaşıyor ne var bunda? Adı üzerinde duyum, nasıl bir kesinlik arıyorsunuz anlamak zor.
-
@kıymalı-puding gencler boyle kendinizi şartlamayin illa az kaldigi falan yok. Su forum sitelerinde yazan her seyi ciddiye aliyosunuz. Cogu kisi burdan gordugunu oraya ordan gordugunu buraya yaziyor
Yahu sizin niye her şeye itirazınız var? Kimsenin kendini şartladığı yok, ayrıca şartlayabilir de, bu süreç birçok duyguyu içinde barındırıyor çünkü. Forum sitelerini ciddiye almıyorsanız neden buradasınız? Herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor. Arkadaşlar duyduğunu paylaşıyor, kesin tarih kimse veremez ki.
-
@Mambaa Memurlarda da 28 Ağustos diyen olmuş. Ağustos sonundan Eylül sonuna kadar uzanan bir duyum silsilesi var anlaşılan.
-
@lord3365 Bir yerde güya bir şey görmüş ne hikmetse koşa koşa gelip siteye üye olmuş, yazılanlara da cevap vermiyor. Mülakat başlığımızın ilk trollü hayırlı olsun.
-
@law-yours Hangi grup bu? Baktıklarımda görmedim böyle bir paylaşım.
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Mülakatlar ne zaman bitiyor acaba?
Sürekli başkasından bir şeyler beklemek yerine biraz da siz katkı sağlasanız keşke.
-
@elitnur Evet biraz daha erken bitiyor. Ama bizim yine günde 100 kişi girecek şekilde ayarlandığından mantıksız buldum ama neden olmasın tabi belki de öyledir bilemiyoruz.