Yüksek Lisans ve Doktora İlanları
-
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
Beyler tezli yl kazandım burs kredi başvurusu ne Zaman oluyor bilen var mı,?
-
@tysbyno-hi en erken eylülün sonlarına doğru oluyor hocam, eylüle girdiğimizde KYK bilgi vermeye başlar zaten, hatta biraz daha ileri tarih olabilir, geçen yıl ilk para kasım ayında yatmıştı 2 aylık olarak.
-
@agor hocam benim burs daha önceki krediye dönüştü Bursa başvursam çıkar mı ?
-
Arkadaslar tezli yuksek lisans kazandigimizda erteleme gibi bir durum olabiliyor mu?
-
@tysbyno-hi hocam çok düşük ihtimal olsa da çıkabilir, normalde yönetmelikte çıkamayacağı yazıyor ama çıkan birisi ile tanıştım o yüzden o ihtimalin olduğunu gördüm fakat muhtemelen kredi çıkacaktır maalesef yine de siz hiç düşünmeden başvurun.
-
@Agor tercihiniyap olarak bir ara bu konuda daha fazla bilgilendirme yapıyordunuz. Yeniden devam edecek misiniz?
-
@olumsuz-dışlama hocam konu fazla kişi sayımız az, zaman geçtikçe bakabiliriz ama bu ara bilmiyorum fırsatımız olur mu?
-
@agor olursa seviniriz hocam. Burada da bilgiye ihtiyaç var. En azından YL yapanlar burada fikir verirler. Bir başlık geri plana düştü mü kaybolur. Umarız bu başlık kaybolmaz.
-
Evet arkadaşlara katılıyorum güncellenme vakti gelmiş konunun..
-
Durumlara bakalım arkadaşlarda bu başlıkta ayrı bir efor istiyor. Bizim ise sayımız belli, 6 kişilik bir ekibiz. Hal böyle olunca her yere yetişmek kolay olmuyor.
-
Arkadaşlar yl ilanları toplu takip edebileceğimiz güvenilir bir site var mı ?
-
@takkurt hocam öyle hepsini veren ne yazık ki direkt site yok. Forum var bir kaç tane akademi ile ilgili ama onlar bile tam veriyor mu bilemiyorum. En sağlıklısı yazmayı düşündüğünüz okulların sitelerini takip etmek haftada bir.
-
@agor evet hocam bende öyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündüm. Teşekkür ederim
-
arkadaşlar yüksek lisans başvuru için askerlik durumu nasıl oluyor. bilgisi olan?
-
@çölkaplanı tecilli ya da yapılmış olması gerek hocam belge isteniyor.
-
Merhaba ben sayisal yont alaninda yuksek yapacagim ancak muhasebe ve finansda dusunuyorum kararsiz kaldim sormak istedigim ise su ;
- Ogr gorevlisi ve aras gorev ilanlarinda genelde muhasebe finans veya diger bilim dallarindan alim oluyor direk isletme yuksek lisans yapiyor dese zaten sorun yok ama sayisal yontermler diye alim yapan gormedim biraz bu acidan kararsizim
- Doktorayi yuksek yaptigimiz bilim dalinin disindada yapabiliyormuyuz
Tecrubeli arkadaslar bilgilendirse sevinirim
-
arkadaşlar ben lisanstan sonra bir yıl ara verip yüksek lisansa başladım burs ve krediye başvurabilirm demi yönetmelikte kayıt tarihi itabariyle bir yıl kaybı olanlar yazıyor kafam karıştı o yuksek lisans kaydıni kast ediyor sanırım
-
@paragliding hocam kararsız olduğunuz konuda yorum yapamam ama doktorada da yüksek lisansta olduğu gibi farklı alanda yapma şansı var. Genelde yine yüksek lisansta olduğu gibi bir yıl hazırlık koyuyorlar.
-
@gulcan hocam bir yıl kaybı sanıyorum ki burs için konulan bir şart, kredi çıkabilir ama burs çıkmayabilir. Başvurma hakkınızın olduğunu biliyorum fakat bazen yönetmelik dışı uygulamada yapıyorlar buna tanık olmuşluğum var.