2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@riquelme doğru haklısınız sinir stres beni de mahfetti özür dilerim.
-
@denetcii problem yok sadece hissiyatımı söyledim saat hakkında
-
Lutfen hislerinizi kendinize birakin. Herkes bi duyum aldiysa yazsin. Herkes stresli. Gereksiz stres olmasin
-
Arayan oldu mu kurumu acaba
-
Şimdi aradım kurumu. Cok nazik biri cıktı ve sabırla konustu benimle. Bize geldikten 2 saat sonra hemen acıklanmıs olur ama bize gelen bir sey yok dedi. Süreye uyarlar mı dedim uyarlar diyemedi. Malesef durum bu
-
@keynes123456 gerçekten üzücü bir durum. Işsiz kalmanın ne kadar kötü bir durum olduğunu unutanlar süreci uzattıkça uzatıyorlar. Listeyi açıklamak zor değil. Süre koymasalardı da biz de beklentiye girmeseydik. Beklentilerin boşa çıkması insani umutsuzluğa itiyor. Insan psikolojisi üzerinde durması gereken Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının tepkisiz kalması gereklerini yerine getirmede yetersiz kaldığının göstergesi.
-
@clearman belirsizlik cok zor gercekten. Umut vermedi telefondaki kişi ama umudumu yitirmedim inşallah bakalım
-
Ben de aradım son gün 26 sı bekleyin o tarihe kadar dediler
-
Kurumdakilerin son günün farkında olması bizim için avantaj gibi, olayın farkındalar yani
-
farklı bir projenin mülakat sonucunu açıkladılar resmi siteden gören oldu mu ? belki önümüz açılmıştır
-
EDU-CARE nedir
-
@nwsenior bunun sınavı falan ne zaman yapıldı acaba sitede göremedim
-
@isimsizler bilmiyorum ben de dostum.
-
18:30 19:00 arası zaman dilimini ciddiye almıştım halbuki:)
-
@872 başka bahara...
-
Normalde başka kurum olsaydı cuma olmasından ötürü burada herkes açıklanmasını bekliyor olurdu. Söz konusu sgk olunca öldürücü bi sessizlik hakim. 3 gün daha sabredeceğiz ptesi de açıklanmazsa zaten listede bozulmalar başlar. En başlardaki adaylar en sona en sondaki adaylar en başa.
-
Sgk hafta sonu süprizi yapmış mıdır daha önce acaba? Ihtimal var mıdır?
-
Arkadaşlar sizce pazartesi günü açıklarlar mı,öyle bir emare var mı acaba? Bir duyum falan
-
@872 öyle bir his var bende
-
Pazartesi açıklanır inşallah.