Orman genel müdürlüğü personel alımı 2019
-
Orman genel müdürlüğü personel alımı için ilana çıktı. Personel alımı İlan detaylarını birazdan paylaşacağım.
-
Tekniker, avukat, büro personeli, mühendis ve şoför dahil bir çok poziyon için 1146 kadro açılmış sanıyorum.
-
Selamlar arkadaşlar e-devlet şifresi ile başvuru diyor ancak http ://isealim.ogm.gov.tr herhangi bir link tıklanacak birşey bulamadım. Nasıl oluyor bilgisi olan var mı
Not: mobildeyim -
@tomjoad başvurular henüz başlamamış olabilir.
-
@tomjoad hocam başvurular 12 eylül'de başlıyor. ondan link daha aktif olmayabilir
-
arakadaşlar sözleşmeli büro personeli olarak ogm de çalışan tanıdığı olan falan var mı bir kaç bilgi öğrenmek istiyorum da bir de sizce neden 3249 kodlu mezunları tekniker olarak almıyorlarda neden büro personeli başlığı altında acaba kurumda sahada çalışmayanlar büro personeli olarak falan mı geçiyor (kafamda deli sorular)
-
Ekonometri çeko uai kamu yönetimi gibi bölümlerden mezun olanlar başvuru yapamıyor mu?
-
@yamtar maalesef ki yapamıyor nedir bu ayrım anlamıyorum devlet kurumları fakülte bazında alım yapmalı iktisat iibf sbf. Bir umut belki olur dedim ama sisteme e devlet üzerinden giriliyor ve yökten eğitim bilgileri geldiği için bölüm şartı uymuyor
-
Yapılacak itiraz, kurumu arama vs sonuç verebilir.
-
ikm mülakat sonuçlarını bekliyorum ogm ye başvurursam sorun olurmu bilgisi olan cevaplayabilirmi
-
Askerlik bilgisini girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Tecilliyim.
(TypeError) : Cannot read property 'q' of null
-
@sahnn02 başvurabilirsiniz sorun olmaz
-
Arkadaşlar maliyenin program kodu 4018 diye çıkıyor ve listede böyle bir kod yoktur. Bu durumla karşılaşan var mı?
-
@pokuhantes TEŞEKÜRLER EMİNMİSİNİZ
-
@sahnn02 evet çünkü henüz sonuç bekliyorsunuz ve imzalanmış olan bir sözleşmeniz yoktur
-
@AkenoSan aynı hatayı bende de veriyor cözüm bulamadım hala
-
@pokuhantes pekı hocam basvuru yaptık ve kazandık gitmezsek bir yaptırımı varmı Baska kurumun mutlakatını bekliyorım cunku
-
@AkenoSan bugün tekrar deneyin.dün benim de sıkıntı oldu bugün düzeldi.
-
Arkadaslar benim askerlik tecilli degil ama tecil olacak basvuru yaptim tecilli dedim sizce bir sorun olurmu ?
-
@Esbk-1 sözleşmeyi imzalamadığınız sürece herhangi bir yaptırımı yoktur.