2019 KPSS Sonuçları
-
Merhaba dostlar. Herkesin aklına takılan bir hususu detaylıca anlatmaya çalıştım. Bi alıma başvuruda bulunurken puana mı yoksa sıralamaya mı önem vermek gerek? Birden fazla puan türü olan alımlarda ya da iki ayrı yıldan puanımız olan durumlarda hangisini dikkate almalıyız örneklerle izah etmeye çalıştım. Diğer yandan bölüm bazlı alımlarda branş sıralaması konusuna da değindim. Umarım faydalı olur başvuru süreçlerinde
-
@Adam-Keeynes İnşAllah hocam 2018 puanlarının yüksek olması korkutuyor şartlar Ankarayı mecbur kılıyor umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız.. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin.. Teşekkürler.
-
74,62 ye guy gelir mi arkadaşlar sizce yardımcı olursanız çok sevinirim
-
gk gy 70 net alan 120 net p48 : 92,02 puan sıralama 88 p19 : 93 sıralama 22
10 tane ilk 100 derecem var hepinize başarılar
not : eski başlıkta bu senein geçen seneye göre çok farketmeyeceğini söylemiştim bence değişen giren sayısı oldu sıralama daha iyi gelme sebebini buna bağlıyorum hepimizin yolu açık olsun -
@themutsuz bende senin gibiyim 73.81 puan 6915 siralamam geldi ilk yilim guy gelir mi meraktayim
-
Yaklaşık 1.5 senedir neredeyse doğru dürüst toplam da 1 ay edecek çalışma ,2017 çoğu puan türü 90 ve üstü puanlı bir altyapı ; sonuç olarak :
Gy:32.50 net. Gk:40 net p3:81
Alan:92 net P48:82,800 sıralama 1600 küsürat
Genel sonuç : PaslanmışızHerkese hayırlı uğurlu olsun sonuçlar...
-
@Su28A muhasebeyi batırmasaydım böyle olmayacaktı bir sene daha gitti galiba kimse bir şey deniyorum anca 2000 alım olması lazım inşallah
-
@themutsuz benmde maliye hukuk kotu ve gkgy tabiki baya etkiliyor durumu
-
Gygk: 90
Alan: 115
P48 93 -
@Vincent-Gournay çok iyi paslanmissin
-
@İlkurr yani düşük ihtimal 70 e gelmesi hocam tabiki
-
Düşüncem şu şekilde,
2018 yılında 80 puan ve üstü alan adayların birçoğu bu sınavda yine 80 puanın üstünde aldı. Geçen sene sıralamaları 80 puanda 4binlerde iken bu adayların bini atanmış olsa 3bin aday tekrar sınava girdi.
Benim puanım 78 ve sıralamam 3.800 ... Yani olası bir guy ilanında ister bu seneki ister geçen seneki puanları kullansınlar yine tercihte bulunacak adayların bir çoğu aynı isimler. Bence yine guy hiçbir ilde 80 üstü kapatmayacak. Geçen seneki kıvamda olacağına inanıyorum. Umarım bu süreç kimse için uzamaz. Gerçekten tükendik artık.. -
Merhaba arkdaşlar, sınavdan sonra netlerim paylaşmıştım. Çok şükür beklediğğm fibi geldi muhasbede 39 yapmışım bu arada
-
@gürkannn Tam netleriniz ve puanınız nasıl hocam? Gk gy alan bilgisi ve 48 puan türünüz
-
@Alex sakın vazgeçme illaki ilan gelicek İzmir'in 70 le kapattığı bir sınav guy sen çalışmaya devam et. Hepimizde hayal kırıklıkları var emin ol. Ama sabreden bir avuç insan kaldık ilana kadar hevesini kaybetme bankacılık uzman yard. bile bu sene 75 e kadar düştü nasibin nerede bilemezsin
-
Birisi 73 filan düşmez demiş 73-72 sıralaması kaç ki? Sanki 2016 daki 73 puanı 28bin bu sene barajı geçen sayı az çok belli 71 puan alan adam 7binde zaten bir çoğu aynı kişiler şahsen benim 2 puanımda 75+ çevremdeki herkes yine girdi benim gibi...Çoğu il 2000 alımda 70leri yine görecek yığılan kişiler bu senede girdi guy ilanı gelse bile yine girecem bu sene yani tabiki farklı kişiler olsada genelde aynı kişiler.Manipülasyon yapanlara ithafen...
@acan, içinde söyledi: 2019 KPSS Sonuçları
Düşüncem şu şekilde,
2018 yılında 80 puan ve üstü alan adayların birçoğu bu sınavda yine 80 puanın üstünde aldı. Geçen sene sıralamaları 80 puanda 4binlerde iken bu adayların bini atanmış olsa 3bin aday tekrar sınava girdi.
Benim puanım 78 ve sıralamam 3.800 ... Yani olası bir guy ilanında ister bu seneki ister geçen seneki puanları kullansınlar yine tercihte bulunacak adayların bir çoğu aynı isimler. Bence yine guy hiçbir ilde 80 üstü kapatmayacak. Geçen seneki kıvamda olacağına inanıyorum. Umarım bu süreç kimse için uzamaz. Gerçekten tükendik artık.. -
2018 kpss p48 80 küsür 4796
2019 kpss p48 77,9 4070
Olası guy ilanında puanlar nasıl şekillenir ve guy gelme ihtimali nedir arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
@gürkannn muhasebe olmuyor bir türlü nasıl yaptınız:(
-
@Willsmithh hocam çok yakınız sana ilk 80 demiştim.
-
@Willsmithh geçen yıl 118 kusur alan neyi ve bir de 65 nete p48 de 89 a yakın puan gelmişti