2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yaşımızın bitmesi kimsenin umurunda değil..son gune umudum da kalmadi nasil bir günah isledik biz anlamiyorum ..
-
gel bitsin bu sevda dguy
-
Başlığı 2020 olarak değiştirelim... Hayır bir de aylarca yıllarca gelmeme ihtimali insanı delirtiyor.. Yaşa takılanlara çok yazık oldu
-
@Dguy_Guy tecyübe ne diyor dguy konusunda
-
@Dguy_Guy dguy ilan gelmez kim çıkardı bu ilan olayını yine üzüleceksiniz artık anlayın dguy ilani bitti gelmez!!!
-
@strtmn bu gece diyor güzel kardeşim
-
@sonunageldim dguy yada vmy gelmezse boşuna çalıştık demek
Bu çok üzücü olur ama birisi gelecek inanıyorum. -
@Dguy_Guy neyse ki artık makul yorumlar yapıyorsun :)) ihtiyaç kapsamında olan guy ve mhuy gelsin de bir, vmy ve dguy içinde inancımızı artırırız.
-
@Dguy_Guy dguy ihtiyacinizi onun sayfasina yazin daha saglikli olur.malum sayfanin adi guy ve burada sadece vmy ve dguy beklemek akil disi bir hareket. Bir daha buraya yazmayacak kadar zekisinizdir diye umuyorum
-
Dguy la guy un farklarını kısa özetleyecek var mı
-
Gelmedi benim guzel guyum peki bu vmy ilani ertlenince haklar sakli kalacak deniliyordu..geldiginde bizim.hakkimiz sakli olacak mi acaba
-
@scofieldmustafa Hocam dguy merkez uzmanlık çalışma yeri ankara yani, guy da taşrada da çalışıyorsun ayrıca dguy da mülakatı da kazandıktan sonra 3 sene içerisinde ingilizce den (sanırım yds yani kurum kendi sınav yapmıyor diye biliyorum) yeterli puan alman gerekiyor, ekstradan bir de tez yazıyorsunuz, Ayrıca İngilizce için dershane kurs vs giderseniz bunları devlet karşılıyor. Maaş olarak da takribi olarak guydan 1000 tl daha fazla alıyorsunuz. Guy da dil yeterliliği tez vs gibi durumlar yok.
-
@Gülbeşeker çok iyiymis ya. Teşekkürler hocam
-
@scofieldmustafa Rica ederim
-
Yarın geleceğini sanmıyorum gelirse bugün gelir yoksa ilkbahara sarkar
-
@merasim34 bu gece sabahlayacam ben
-
Yarin olurmu ki ya yarinin resmi gazetesi 1 ocak diye cikar 01 01 1985 sonrasi demeyecekmiki
-
Twitter’da etkinlik var arkadaşlar katılalım lütfen
-
Evet arkadaşlar hazine bir atak yaptı ve merkez uzmanlık ilanına çıktı guy İçinde 1 hafta içinde ilana çıkılır diye düşünüyorum umarım bol alımlı bir sayı olur
-
@gencbiraday cikar cikar bizim.yasimiz doldu ya yarin bile cikar vallahi kafayi siyircam yaa