2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Neden böyle oldu
-
@N-A-G ben öğleden önce aradım açan olmadı, ulaşabilen olursa yazarsa iyi olur yarın denince beklentiye girdik boşuna beklentiye girmeyelim kısa zamanda gelmeyecekse
-
Bende aradım az önce açan yok 2 gün dediler 2 ayı bulur bu gidişle.
-
Cuma 18.00 bekleyelim dostlar sonra aramaları sıklaştırırız
-
AÇIKLANDI
-
VE ATANDIM..
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN -
@dnd kardeş oldu mu seninde inşallah olmuştur
-
@karagergedan hayırlı olsunnn çok sevindimmm zafer turu loading
-
@karagergedan Kardesimm benim hayirli ugurlu olsun cok sevindim ismini listede görünce sonuna kadar haketmistin Allah yolunu acik etsin :))
-
Arkadaşlar hayırlı olsun gönülden tebrik ederiz. Sg denetmen yardımcılığından feragat edecek arkadaşımız varsa özelden ya da buradan bilgi verirse bizede çok memnun oluruz . Teşekkürler.
-
@maveraünnehr35 oldu cok sukur,alinmayacagima dair kardesimle 50 tl ye iddaaya girmistim,cok sasirdim,cok sevindim,kardesimi arayip evden bana bi 50 tl versene dedim,napacaksin dedi,sana verecem dedim,durumu anladi kahkahayi basti,hala inanamiyorum olduguna,Allah dileyen herkese nasip eder insallah
-
@karagergedan hakemin kardeşim kendim atanmış kadar sevindim tebrikler yolun açık olsun harika bir kurumu kazandın
-
@dnd siz de epey emek verdiniz bu süreçte tebrik ederim hocam hayırı olsun mesleğiniz de başarılar
-
@Willsmithh cok tesekkur ederim
-
@dnd hayırlı uğurlu olsun bi sonuca vardığınıza sevindim.
-
@RagnarNurkse Vefakar dostum unutmamış Allah razı olsun çok teşekkür ederim bitti sonunda süreç
-
@newworldorder ahahahaa yenilgi turu ata ata perişan olmuştuk çol teşekkür ederiim desteklerini unutmak mümkün değil
-
@Willsmithh Çok sağolasın dostum darısı senin de başına inşallah iyi yerlere geleceğine eminim Allah razı olsun
-
@karagergedan hocam hayırlı olsun, sgk da varmıydı?
-
@bucalı Yok maalesef yedekte oldukça gerilerdeydim orada