YSK SINAVI 2019
-
Belirsizlik sürüyor ama @amirim kolay kolay böyle bir bilgi vermezdi bence sağolsun bu platformda bizlere çok yardımcı oluyor @paretowilfredo ile birlikte .. ağzımıza bir bal sürdü ama bir daha sesi çıkmadı üstat bir kelam etsen ..
-
Bugün kurumda çalışan arkadaşımla görüştüm. Kendisi de başlığı takip ettiğini,şaşırdığını ve kurumdakilerle görüştüğünde kimsenin dışarıdan bir alım olacağından haberinin olmadığını söyledi.
-
Ben de kurum dışı 40-50 kişilik bir alım olacağı yönünde bir duyum almıştım geçen ay. @amirim üstad diyorsa kurum dışı alım olacaktır mutlaka.
-
@Andelib fasa fiso onlar 1 ay önce falan adliyeden Bi abiye sormuştum idari hakimlik gelecek mi diye bu yıl gelmeyecek gelse komisyondan bana söylemeleri lazım duyum bile yok demişti
-
facede arkadaşın biri ysk insan kaynaklarını aramış yakın zamanda ilan geleceğini ve sadece kurumiçi olacağını söylemiş
-
@hedefsgk şimdi gördüm ben de, ifadeyi aynen kopyalıyorum: "Yiğit Yılmaz siz kendiniz de kurum içi olacak demiştiniz.. Ayrıca bu gün insan kaynaklarını aradım.. ilan gelecekmiş kısa zamanda .. alım sadece kurum içiymiş".
-
vay arkadaş ya bu da hayal oldu o zaman
-
Noldu ysk 180 tane issiz insani is guc sahibi yapti diye kurum icindekiler kazan mi kaldirmis? Babalarinin ciftligi ya zaten butun kamu kurumlari. Benim anlamadigim kurumlar bunlari niye hesaba alip cekiniyorlar? Bizi almazsaniz islerimi aksatiriz calismayiz mi diyorlar? Pasa pasa calisip islerini yapacaklar oysaki. Velhasil hayirlisi olsun ne diyelim.
-
@LioN kendileri bize düşmanlar ama aldıkları puan da puan olsa aynı sınava girdik kurum içindekiler ile birlikte 65 puanla seçim müdürü olan var. Bence boşa kürek çekmesinler ilan gelirse kurum dışına da vermek zorunda ysk çünkü kanuni hakkımız
-
Şu ilan gelsede bi artık bi netlik kazansa herşey her türlü belirsizliklerden bıktık yorulduk tükendik arkadaş nasıl bi döneme denk geldik
-
@North-remembers böyle bir zorunluluk var mı gerçekten hocam keşke gelse
-
@gencbiraday bir daha inceledim ysk kanunu ucunu açık bırakmış kurum personelinin 3 katına kadar açıktan atama yapabilir diyor
-
arkadaşlar seçim kanunu değişikliklerinin 1 yıl uygulanması yasağı kaldırıldı mı acaba?
-
@North-remembers evet zorunluluk yok bende öyle hatırlıyorum
-
Bu kurum içi saçmalığını bir türlü anlam veremiyorum. Binlerce mezun kpss çalışsın yüksek puanlar alsın onları alma zamanında kendi isteği ile düz memur olmuş kişileri uzman veya müdür yap . Tamam böyle bir hak veriliyorsa eşit şartlarda girelim kurum içi dışı saçmalığı olmasın . Hak eden çalışan kazansın girsin . Burda aslında kurum içi çalışanlarında suçu yok onlara bu hakkı verenlere bakmak lazım .
-
Ben @amirim e sonuna kadar güveniyorum. Bir bildiği olmadan kesinlikle açıklama yapmaz. Belki son anda bir değişiklik yaşanmıştır bilemiyoruz tabi
-
Benimde bu forumda tartışmasız güvendiğim bir kişidir , fakat kurumun alacağı bir karar neticesinde o da yanılabilir gayet normal muhtemelen bir bilgi almadı alsaydı açıklama yapardı diye düşünüyorum @amirim
-
Az önce kurumu aradım Alım sadece Kurum içi dediler başlığı kapatıp Kaymakamlığa odaklanabiliriz galiba
-
@orhanakıncı güler misin ağlar mısın
-
@Hayaller71 Ağlamadım ama yıkıldım biraz Neyse guy açılır inş. kaymakamlık var hakimlik var zaten girenler mülakatı zor diyor bunun hakkımızda hayırlısı