En Kral Üniversite Hocaları
-
Dostlar bu zamana kadar aklımıza gelmeyen bir başlık olarak bu başlığı kıymetli hocalarımızı hatırlamak adına açmak istiyorum. Hepimizin üniversite yıllarında tanıdığı, tanıştığı çok kıymetli hocalar bulunuyor. Bu isimleri burada zikretmek isteyenler, bitirmiş oldukları üniversiteyi de belirterek hocalarımızın isminden bahsederlerse güzel bir muhabbet olur. İşte En Kral Üniversite Hocaları...
-
Dokuz eylül üniversite emin koç
-
Muğla sitki koçman'dan Matematiksel ıktisat babası Cem Baydur
-
Selçuk üniversitesi tuğba eroğlu
-
Bilen bilir, İngiliz asilzadesi Rauf Versan
-
Kocaeli Üniversitesi Ferhat Pehlivanoğlu
-
Kadir Has Üniversitesi Soli Özel ve rahmetli Beril Dedeoğlu.
-
Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümü hocalarından Şebnem Tosunoğlu
-
Istanbul üniversitesi- Zahide Ayyıldız efsane bir insan ve hocadır kendileri. Her şeyden önce insanlık öğretir
-
@SRPR Eskişehir diyince Fethi Heper’i de anmamak ayıp olur. Kendisi Vergi Hukuku derslerine girer. Yaşına rağmen en arka sıraları bile çok iyi görür anfide. Eski milli futbolcudur. Metin Oktay, Can Bartu gibi efsanelerle Eskişehirspor’da karşılıklı top koşturmuştur. Yanlış hatırlamıyorsam Sevilla’ya 3 golü vardır. Bu alanda kendisine ait bir de rekor vardı en son.
-
Gazi hocalarından.
Muhteşem kaynak
Aziz konukman
Selahattin togay
Kadir cangızbay
Halim hoca
Ömer KeskinsoyHoca gibi hocadırlar
-
@sasvesas inşallah yarın benim öğrenciler de beni böyle anar
-
Erciyes maliye’de en iyi ders anlatan: Ali değirmendereli. Artık Ankara hacı bayramda.
Ama en insancıl olanı: uğur dündar. -
Anadolu Üniversitesi FETHİ HEPER.
Eskişehir'in eski futbolcusu, Sevilla'ya karşı hatrick yapmış birisi.
Özel vergi hukuku1 ve 2 derslerini aldım kendisinden. "Evlat sen söyle bakalım" diyerek her ders öğrencilere soğuk terler döktüren hocadır.
-
@nrpsmf fazlasıyla despottur kendisi zorla dersine milleti getirmeye calışmak yerine bunu dogal sartlardan yapabilirdi sahsen benim hayatimin 1 senesine mal oldu tek arti olarak elimde kalan dersini aa vermekti o da bir halta yaramadi zaten
-
İstanbul Üniversitesi Makro İktisat hocası Aydan Kansu mesleğini sonuna kadar layıkıyla yerine getirmiştir.Hocanın eğitiminden hakkıyla geçerseniz bilin ki iktisatçısınız.
-
En kral üniversite hocaları, yoklama almayan üniversite hocalarıdır
-
Hacettepeden tugay Yücel. 74 yaşındaydı bize ders anlatırken ama enerjisi 18 lik delikanlı. 1.sınıftan sonra doğru düzgün gitmedim zaten
-
Gazi Iibf Seher Nur Sülkü muhteşem bir hocadır hem bilgisi hem tecrübesi öğrencilerine olan ilgisi ve alakası ve aynı zamanda güçlü karakteriyle öğrencilerine ilham veren çok sevdiğim hocamdır
-
istanbul uni Binhan Elif YILMAZ
guler yuzu eksik olmayan bir insan fakultede yururken dahi guler yuzuyle pozitif enerji yayan guzel insan..