TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

KPSS A
    2019 kpss sonrası açılmasını beklediğimiz
    368
    3242
    445286
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo @hks999 Son düzenleyen:

@hks999 Merhaba dostum. Direkt bir bilgim yok bu konuda malesef ancak TÜİK ihtiyaç duyduğund alıma çıkan bir kurum. Alım yapmayalı da bir süre oldu. Olabilir açıkçası bu yıl tahminimce. Dostum KPSS'den puan aldıktan sonra umutsuzluk ya da rehavetle hiç farketmez, çalışmayı bırakırsanız malesef kaybedersiniz. Çoğu zaman ilan geldiğinde gerçekten geç oluyor. Bu yüzden siz puanınızın ziyan olması riskini asgariye indirmek adına çalışmalarınızı sürdürün. Şayet bir bilgimiz olursa biz de paylaşırız elbet 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • P
        paretowilfredo Son düzenleyen:

Dostlar yeni dönem Denetmen Yardımcılığı alımını konuşmak için bence erken. Şayet 10. promosyonun atama sürecini öngöremiyoruz şu an için. Ancak denetmen fazlalığı sadece fazlalık olan illerin yakınmasıdır. Gidin 5 denetmenle denetim gerçekleştirmeye çalışan illere bir sorun bunu bir de 🙂 Şu var, Ankara başta olmak üzere korkunç bir yığılma söz konusu. Sebepleri tartışılır, farklı yorumlar yapılır. Ama benim düşünce kesinlikle sıra "birilerine" gelince rotasyonun kaldırılması için çalışma yapılması ve kaldırılmasının başarılmasıdır. Tam Ankara'dan bir yerlere gitme sırası gelince, geri kalan herkesi illerine adeta gömerek Ankara'da kalan "birilerinden" kaynaklı bir yığılma söz konusudur.
        Meslekte ihtiyaç çok yüksek düzeyde. İş Kazaları da mesleğe hediye edildi ve iş yükü korkunç düzeye erişecek artık. İstisna illeri bir kenara koyarsak, ihtiyaç olmaması söz konusu değil. Lojistik konusunda da mesleği müdafaa etmesi gerekenlerin her ilde bu tedarikin sağlanması adına çalışma yapması gerekiyor. Bilgisayarsız denetmen varsa bunun her şeyden evvel sorumluluğu, mesleği savunması gerekenlerdedir. Malesef yeterli çabanın meslek mensupları için gösterildiği kanaatinde değilim.
        Bakalım süreç içerisinde yine bilgilendirme yaparız dostlar. Şu süreç bi tamamlansın hele.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
        ...

...her dem taze doğarız,
        bizden kim usanası?..

...

T A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • P
          paretowilfredo @Marsiyal Son düzenleyen:

@Marsiyal Dostum Bakanlığın inisiyatifinde ilanların süreçlerinin nasıl işleyeceği konusu. Yıl bitmeden geleceğini düşünüyorum ancak tabi tekrar soruştururuz. Bir şeyleri netleştirebilirsem paylaşırım.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
          ...

...her dem taze doğarız,
          bizden kim usanası?..

...

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            keynes5 Son düzenleyen:

Hocam guy ne alemde sence bu sene kesin gelir diyebiliyor musun @paretowilfredo

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • P
              paretowilfredo @nslhn Son düzenleyen:

@nslhn İl göç iletinizin hemen yukarısında konuşuldu dostum. İl planlama için de durum İçişleri Bakanlığı'na dair yapmış olduğum üstteki yorum kapsamındadır.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
              ...

...her dem taze doğarız,
              bizden kim usanası?..

...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P
                paretowilfredo @keynes5 Son düzenleyen:

@keynes5 Bununla alakalı bilgilendirmeleri çok sık ve detaylıca yaptım dostum. Kesin denemeyeceğini ve gerekçelerini çok kez izah ettim.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                ...

...her dem taze doğarız,
                bizden kim usanası?..

...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • T
                  Tükendikagrubu Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstad Varol 🙏 buraya yazıcagınız her umutlu ileti bızı ayakta tutuyor 🙏

• A
                    adam simith @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo saolun ustad

• Baelish
                      Baelish @adam simith Son düzenleyen:

@adam-simith

Sgk denetmenlik açıklanmadan yeni ilan bekleyene bakanlığın tepkisi.. 🙂

alt metni

şaka bir yana bende hemen açıklanıp ilan gelsin isterim ama bence uzun bir süre umudu kestim bakanlıktan

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • H
                        hks999 @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun sizden.
                        Günde 10 defadan fazla foruma giriyorum. Alanım olmasa da başlıkları okuyorum, geri donusleriniz çok kıymetli ve açıklayıcı hayret ediyorum. Benden dua alıyorsunuz hocam. Ne diyeyim iyi ki varsınız.

• H
                          Hayaller71 Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo üstad hangi kurumda olduğunu hep merak ediyorum tahmindede bulunamıyorum 😄

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • S
                            squirtle @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam merhaba mesaj atmıştım ancak görmediniz galiba paylaşılan tabloda strateji ve bütçe başkanlığı ve hazine ve maliye bakanlığı alımları da görünüyordu bir duyumunuz var mı bu konularda ne zaman olacağı ile ilgili?

• J
                              johnstuartmill @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71 sosyal guvenlik kurumunda denetmen kendisi bizde bu kadarini ogrenebildik 😄

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • H
                                Hayaller71 Yasaklı @johnstuartmill Son düzenleyen:

@johnstuartmill hahah eyvallah kardeşim 😄😄

• İ
                                  İkhumuma @silence Son düzenleyen:

@silence p48 isteyip sadece klasik sınav yapma ihtimalleri var ve yüksek.Sağlam duyumdur hayatımda ilk defa duyum verdim bu arada 🙂

S K E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • İ
                                    İkhumuma @Hayaller71 Son düzenleyen:

@Hayaller71 bu sefer p48 le alacak gibi

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

İcra müdür yardımcılığı hakkında bir genel bilgi yazın var mı üstat ? @paretowilfredo en son ne zaman yapıldı maaşı özlük hakları vs

• S
                                        silence @İkhumuma Son düzenleyen:

@İkhumuma teşekkür ederim paylaşımınız için hocam ama işin içinde ösym varsa para her zaman fazlasıyla alınır ondan testi kaldırcaklarını pek sanmıyorum belki p48 şartı konur

• G
                                          gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Kaynak var mı arkadaşlar icra müdür yardımcılığı iÇin güncel Öneriniz?

• T
                                            trmaliyeci @İkhumuma Son düzenleyen:

@İkhumuma Sayıştay p48 ile alacağını birkaç yıl önce duyurmuştu fakat bu duyurudan sonra iki alım gerçekleşti. P48 ile alınabilmesi için sayıştay kanununda değişiklik yapılması gerekiyor.

İ 58auhf58 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 44
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 162
                                            • 163
                                            • 46 / 163
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti