Kampüs Deyince Aklınıza İlk Gelen Üniversiteler Hangileri?
-
KENDİ OKULUM ELAZIĞ ÜNİVERSİTESİNİN KAMPÜSÜNÜ TEK GEÇERİM.
-
Gazi'li olmak ayrıcalıktır elbette ama Ankara Üniversitesinin kampüsünü tek geçerim. Tandoğan bir harika
-
@sabırsız Bence bir yanlışın var, ne Tandoğan ne gazi kampüsleri kayda değer kampüsler. İkisi de hem kasvetli hem basık hem dar. Kampüs dediğin okulun kendisinden haz etmesem de Hacettepe kampüsü gibi olur .
-
@Destan hiç görmedim desem inanır mısın
-
Hocam ben İstanbul'u ayrı kategorize ediyorum ve Türkiye'nin tek kampüsünün ODTÜ olduğunu iddia ediyorum.
-
1- Okuduğum okul : Boğaziçi
2- Memleketimin okulu : Çukurova -
İTÜ kampüsü nasıl acep?
-
@Antimülakat Kaybolmaya elverişli
-
kampüslerin pekte bir önemi yok içinin(kalitesinin) nasıl olduguna bakın yeni girecek arkadaşlar.
illa ki sıralama yapılacak olursa 1-bogaziçi 2-çukurova 3- sdü eğirdir kampüsü 4-ankara üni cebeci 5-istanbul üni -
ODTÜ başkadır başka. Her zaman kampüs dendiğinde ODTÜ akla gelir.
-
@Antimülakat 3 yıldır ölü olan başlığı uyandırmak? Hayırlı geceler üstat.
-
@Agor forumda dolaşırken bir arkadaşın gözüne çarpmış eski başlıklar. Bende uyuyan canavarı uyandırayım dedim. Bu ara zaten buralara bir bakacağız. Bu başlıklar neden bu kadar boş? Maalesef 2016 yılından beri A kadro da B kadro da resmen öldürüldü. İlan yok, atama yok, üç beş kişilik alımlar yüzümüzde tebessüm yaratıyor. Böyle bir süreç tarih boyunca yoktur.
-
1 numaraya Boğaziçi’ni yazmak gerekir. Bana göre daha sonra ODTÜ gelir. Eymir Gölü etrafında bir bisiklet turu bile ayrıcalıktır. Son olarak da tabiki okulum Anadolu Üniversitesi’nin Yunus Emre Kampüsü de gayet güzeldir. Çoğu üniversite gibi binalar dağınık değil yan yanadır. Kampüs içerisinde parklar vb dışında boş alan azdır. O nedenle kampüs içinde ringe gerek duyulmaz.
-
Canım üniversitem.. Selçuk üniversitesi kampüsü tabiki.Geniş bir alana yayılmış tüm fakülteler aynı yerleşkede mevcuttur.öğrenci mahallesi diyebileceğimiz Bosna Hersek mahallesi görülmeye değerdir.Zira her çeşit insan görebilirsiniz.Öğrencilerin tümü neredeyse ordadır.