2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
Arkadaşlar tahminen kaçla kapatır, barajı aşağı çekmeleri gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
-
@politics06 kaçla kapatacağını kestiremem. Çünkü alani ve ingsi cok iyi olan biri gygk'de baraji gecemezse siralamaya giremiyor. Bence her 3 oturumdan da baraji en alt seviyede gecen kisi mulakata kalır.
-
@ank3435 hocam sanırım farklı ben idariden girdim o sorular yoktu bende
-
@insallaholacak avukatlıktaki sorular bunlardı hocam
-
@politics06 Ben ziraat btde çalışan arkadaşa sorduğumda daha önce öyle bişey olmadı dedi.Yani ne kadar kişi barajı geçerse o kadar alırlar.
-
@amaan soruların farklılığı zaman sıkıntısı vesaire düşününce bi ihtimal diye düşünmüştüm, sağolun hocam
-
@politics06 Ne demek hocam rica ederim .Birde şöyle birşey var umut kırmak istemem ihtiyaç ciddi boyuttaysa ve barajı geçen insan az olursa herşey mümkün.Halkbankin son BT uzman yardımcısı alımında ilanı 50 diye açtılar ve 150 kişi mülakata çağıracaklardi ve ondada baraj şartı vardı .Barajı standart sapmaya göre düzenlediler mülakata 260 küsür kişi çağırdılar 84 kişi aldılar.Ciddi ihtiyaç varsa ziraat Müfettiş yardımcılığı içinde düzenleme olur istenen başarı elde edilmezse . Benim kafamı kurcalayan şey mühendis ve İİBF li arkadaşları aynı sıralamaya mi koyacaklar yoksa ikisinin kontenjanı farklı mı onu anlamadım .
-
@amaan Hocam ben bugun yine okumustum sinav ilanini, siralamanin ayri ayri olmayacagini dusunuyorum, hakkimizda hayirlisi olsun hocam
-
Ciddi zor bi sınavdı barajlari gecen gerçekten hak etmiştir ama iyi yapanlarİda uzman Yrd olarak alsalar
-
Arkadaşlar ne kadar süre içinde açıklanır bilgisi ve daha önceden kurumun sınavlarına giren arkadaşların yorumu nedir ?
-
@tomjoad ortalama 4 hafta sürüyordu
-
@Rögaritma anladım biraz uzun bir süre gibi teşekkürler dostum
-
@tomjoad geçen seneki sınavda bunun 2 3 katı kişi katılmıştır. O yüzden daha erken açıklanırsa şaşırmamak gerekir
-
@Rögaritma kişi sayılarını nereden biliyorsunuz ? Tahmin ise neye göre açıklar mısınız .
-
Aynı gün avukat alım sınavı da var di değil mi ve baya giren vardi
-
@jamiryoo Hocam avukat alimi-idari-muhendislik ve gorevde yukselme hepsi beraber yapilmis
-
@amaan 100 kişi alınacaktı, istanbul ve ankarada yapılmıştı galiba, izdihamvari bir kalabalık vardı beyazıt laleli civarında, bunun yanında forumlarda da yoğun bir şekilde tartışılıyordu. Gözlemlerim neticesinde söyledim. Kesin bir şey değil yani
-
2 defa elendim ziraat uzmanliktan ama bu yollukta bide uzman Yrd ilanı gelse fena olmaz
-
Anadolu üniversitesi şikayet sistemi yapmış da soruların numaralarını nasıl hatırlayalım biz? Soruları paylaşmadınız ki? Dostlar alışverişte görsün hesabı
-
bu hafta açıklanır mı ne dersiniz?