Bazıları bu işsizlikte aptallık ettiğimi düşünecek belki ama şartlarını öğrenince (rotasyon, muvafakat verilmemesi, çalışma şartları, düzensiz göçle çalışma saatlerinin yeri gelince zamansız olması, sınır illerde çalışma zorunluluğu vs ) 91.99 puanla (gerçekten aldım bu puanı7. Yılımda) sınava başvurmayacağım
Bunu yazma sebebim kibir ya da hava atmak değil gitmeyeceğiniz sınava yada para yatırmayacağınız sınava başvurmayın diye uyarmak herkes kendini ve ne şartlar altında çalışıp çalışamayacağını az çok bilir bu ilansızlıkta şımarıklığın her önüme gelen sınava gireyim her sınav yüksek kapatsın kafası doğru bi kafa değil
Geçen sgk da da herkesin başvurmasına kızmadım (puanı olan guy da girer il göçte sonuçta kpss de herkes bi hedefle ders çalışıyor ve o puanı alıyor) “mülakata gitmeyecek” insanların başvurmasına üst kademe görevlerde çalışan insanların derece olarak aşağıdaki pozisyona başvurmasına kızdım ve ah ettim belki bu zihniyetteki insanlar olmasaydı mülakata kalabilirdim bu yüzden aynı şeyi yapmayacağım
Hak eden arkadaşların kazanmasını helalinden maaşıyla iyi bir geleceğinin olmasını diliyorum