HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Evet bence de sınav başvuru sayısıdır. Önceki alımda 1000 kişi alınıyordu. Mülakata her ile göre sınavda sıralamaya giren kişilerden, alacakları sayının 3 katını çağırmışlardı. Toplam da 3000 kişi katılmıştık mülakata.
-
arkadaşlar whatsapp grubu fln varmı sivastan girenler varsa link paylaşında gelelim
-
@serdar-aksoy ilk başvuru sayısı 17500
-
İnşallah yarın açıklanır ya stresten öldük
-
@Özge92 yok çarşamba açıklanır dediler
-
@ByAlperen benim girdiğim sınav salondaki görevli de 2 - 3 güne açıklanır dedi belki yarında açıklanabilir
-
@Özge92 inşallah merak içindeyiz
-
@diyarbakırlıı @serdar-aksoy @Özge92 Gaziantep bölge kişilik envanterine giren sayısını bilen var mı ?
-
@xyzzxy Malatya bölgesindeki yetkili çarşamba sonuç cumartesi pazar da mülakat olur dedi
-
@serdar-aksoy şanlıurfada girdim bende bizede denilen 2 hafta için de mülakat olur mülakattan ortalama 2 hafta sonra da işe başlama olur dedi görevli
-
İnsan kaynaklarini aradigimda bana yonetim henuz tarih icin karar almadi demisdi ama goruyorumki bolge mudurlugundekiler haftasonu icin genelde tarih vermisler kimin dedigine bakmaliyiz anlayamadim ama anladigim kadariyla buyuk bir eleme olacak kafam karisik her konusunda
-
@malatyamerve hocam en iyisi akışına bırakmak çarşambadan sonra belli olur:)
-
@Esengül akışına bırakmak en iyisi önce envanter aşamasını geçelim
-
@Mrt1313 evet malesef ondada elenebilriz
-
@Esengül hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bir arkadaş müfettiş yardımcılığında da mı eleme oldu demişti acaba onda kaç kişi elendi
-
aranızda sınava siirtten katılan var mı?
-
alım sayıları çok çok az arkadaşlar, tahmin ettiğinizden daha az. en büyük illerden birine toplamda 7 kişi alınacağını öğrendim. hayal kırıklığı yaşadım açıkçası..ümidim pek kalmadı
-
Arkadaşlar ilk sınavdan aldığımız puanın etkisi olacak mı mülakata çağrılmamız da yoksa sadece envanter testi mi etkili olucak bilgisi olan var mı
-
@kullaiciadi bahsettiginiz il hangisi hocam ?