2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar SGK genelde yıllara bakınca hangi aylarda ilana çıktı ?
-
-
@paretowilfredo hocam yedeklik ilanı sizce Eylül'e kalabilir mi? Yoksa daha erken mi bekliyorsunuz,saygılar..
-
@paretowilfredo hocam iş müfettişliğinin sonuçları açıklanmayalı 2 yıl oldu, denetmenlere rotasyon az ilan galba bu sürecin sgk bünyesinde en şanslıları müfettişler oldu . Bitek orası tüm samimiyetini koruyor .. Bakan hanımın bakış açısı veya kurumun içinden kaynaklanan baskılar mı bu mesleklerde geriye doğru götürmekte.?
-
@bucalı Dostum tamamen Bakan Hanım ve Başkan Bey'e kalmış. Ne zaman derlerse o zaman olur.
-
@yabgu Dostum denetmenlik Kurumun ne yazık ki en öz işlerini yapıyor ama üvey evlat gibi. Bundaki en ciddi etmen mesleğin sahipsizliği diye düşünüyorum. Bu sahipsizlik de idareden meslek mensuplarına kadar herkesin pay sahibi olduğu bir konu.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz cevaplarınız için ihmal etmeyin bizi arada bu başlığın canlanması iyi oldu keşke sebebide iyi olsaydı ama kısmet artık..
-
Yakın zamanda duyurulacakmış yönetmelik, 25 mayısta da tercih yapılması planlanıyormuş.
-
@adalet ne tercihleri hocam ?
-
@Umutsuz-0 denetmenlerin yer değişiklikşiği ile ilgili.
-
@adalet rotasyona bağlı yer değişikliklerimi hocam ?
-
@paretowilfredo yeni alımla ilgili düşünceniz nedir hocam ?
-
@sneijder5 Şu aşamada söylediğim her askıda duruma dair yorumum aynı dostum. Bu da farklı bir takvime dahil değil maalesef.
-
Arkadaşlar ak parti sayın vekil bir video paylaşmış . Gördüyseniz eğer 1000 SGK uzman alımı diyor videoda . ?
-
@Su28A virüsten dolayı gecikmelerin olduğu . Çok sabrettiniz biraz daha sabredin diyor
-
@Su28A videoyu izleyen varsa bilgisi olan varmı vekilin bahsettiği SGK uzmanı YDS mi istiyor ? 1000 kişi demiş çünkü kafam karıştı
-
@Su28A hocam video nerede paylaşıldı, atar mısınız linkini
-
@Su28A tamam hocam buldum,arkadaşlar videoyu pareto hocamızın twiter adresinden bulabilirsiniz.
-
Arkadaşlar nacizane sizlere tavsiyemdir. Mesleğe rotasyonda gelmesi durumunda inanın önemli bir albenisini kaybetmekte, hazır puanlarınız varken kullanmanızı tavsiye ederim.
-
#denetmenlertakipte tag bu arkadaşlar destek verelim rotasyona Hayır grup başkanlığına evet