TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    1098484
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      davidricardo @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 kardeş emek vermişsin Allah razı olsun. Türkçeden 2 yanlış bekliyorum 68 nete sıkıştım. Şu e-belediye sorusu kesinlikle içişleri ve çevre şehircilik müştereken olucaktı. Belediye kanunu üçüncü bölüm geçici son hükümlerde yazıyor.

2 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • E
        EMRHGVN @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki hocam cevap transfer mi herkes ücret ve maaşlar diyor birde şu sorular nasıldı 3 kat mi 4 kat mi baumol birden küçük mu yoksa sıfır mi @

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • E
          engineerisletme @cevatcobanli444 Son düzenleyen:

@cevatcobanli444 ösym açıklamadan yaptığımız tüm tartışmalar boşuna, ben soru iptal edeceklerinide düşünmüyorum, idarede çok bilinmeyen soru var şıklarını tam hatırlamıyoruz bile , ösym açıklayınca bile bence en az 3-4 soru oynar sonuclarimiz arasinda

• M
            mettin86 @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 hocam e-belediye çevre ve şehircilik ile içişleri bak. müştereken belirler belediye kanununda yazıyor,büyükşehir belediyesinde ilk kademe kalktı belde de yok il idare kurulu her ilde var ikinci kuşak haklar işçi sınıfının mücadelesinden doğar aöf insan hakları kitabında geçiyor köylü yok.

• Y
              Yunus1059 Yasaklı @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 ömer tek yargıçın görevlerini sordukları soruda ben de 1,2,3 ü işaretledim ama o sorunun cevabının öyle olduğundan emin değilim bakalım nasıl sonuçlanacak yine de eline sağlık güzel düzenlemişsin

• D
                davidricardo Son düzenleyen:

65 netli birisinin caydırıcı soruları doğru yaparak 70 puana ulaşma ihtimali var mı ? Önceki yıllarda bu tartışılıyordu sürekli sapmadan vs.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  mettin86 @davidricardo Son düzenleyen:

@davidricardo kardeşim 65 net 65 puan standart sapma yok maalesef

• ?
                    Eski Kullanıcı @kema boratav Son düzenleyen:

@kema-boratav, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Dostlar, 75 doğrusu 5 boşu olan ilk 400 arasına girer!
                    Saygılar...

Amirim kop sorusu hatalı diyorlar varmı bilgi

Yiğit Yılmaz üstadın da ifade ettiği gibi Konya Ovası Proje sorusu hatalı ve iptal edilmeli. Saygılar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • A
                      ayraan Son düzenleyen:

Kop sorusu hatalı bir soru ancak bu işi bilen kişi sorunun iptal edilip edilmeme ihtimaline karşı Nevşehiri işaretleyip beklerdi. ÖSYM nin 70 netin altında 69 sınırında olanların gözünün yaşına bakmadığı bir noktada inşallah kimse mağdur olmaz. Saygılar.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        mehmetçik Yasaklı Son düzenleyen:

Bugun sorular bir aciklansa uyku tutmadi gece boyu suana kadar kesinlesen 7 yanlsim var 6 7 de tartismalilar var.

NikolayRomanov S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • NikolayRomanov
                          NikolayRomanov Yasaklı @mehmetçik Son düzenleyen:

@mehmetçik Aynen kardeş çok ihtilaflı yani tartışılan soru söz konusu.Ekonomi,Türkiye Ekonomisi soruları çok tartışılıyor.

• 2
                            27ömer27 @davidricardo Son düzenleyen:

@davidricardo doğrudur dosrum gördüm cevap senin dediğin, zaten notta da belirtmiştim bazı arkadaşlar çevre ve şehircilik diyor diye sizin dediğiniz doğrudur notlarda düzeltiriz

• S
                              suigeneris123 @mehmetçik Son düzenleyen:

@mehmetçik şu an hiçbişey kesinlesmedi

• J
                                justicee Son düzenleyen:

her sınavda aynı muhabbet yapılır herkes kendi doğrusunu kabul ettirmeye çalışır. Sorunu kendisinde değil soruda ararlar. İhtilaflı soru falan yok. Sınav soruları açıklansın zaten o ihtilaf yaratanlara kapak olarak cevaplar dönecek. Burada muhabbet olsun yazıyorum. Benim kendi sınavım 1 ay sonra. Bu sınava deneme amaçlı girdim. Cevap kabul ettirme gibi bir derdim ya da bu sınav için aman aman da bir hırsım yok zaten:) Olursa olur olmazsa olmaz. 1 yıldır hazırlandığım sınav kendi meslek sınavım. Kaldı ki Anayasa ve idareden toplamda 3 yanlış yapmama rağmen ekonomi sebebiyle kesin geçtim diyemeyen bir insanım. İktisatta 6 yanlışı bile açıkça yazdım. Bir tane insan hakları sorusu için dünyaları mı yıkacağım 🙂 Azıcık çalışan bir beyin ve düşünme kapasitesi olan bunu anlayabilirdi. Forumu belli bir seviyede gördüğüm için üye olmuştum ki çok da öyle olmadığını anladım. Neyse anlamayana OSYM cevap anahtarını yayınladığında anlatır. Kapak olarak bir tarafınızda kalır o kabak gibi cevap. Hatırlarsınız bu cümleleri. Sınava gerçekten emek veren VE KARAKTERİ DÜZGÜN olanların kazanması dileğimle. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla kalın.

P E U 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • P
                                  parpp @justicee Son düzenleyen:

@justicee oğlum kapak kelimesini bu kadar kullanmaya ne gerek vardı 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • U
                                    underwood @suigeneris123 Son düzenleyen:

@suigeneris123 hocam cevaplardan emin misiniz? Çarpan sorusunda kaç katına çıkar değil kaç kat artar diye sorulmuş diyenler oldu. Eğer öyleyse cevap maalef 3 oluyor, yok hayır sizin dediğiniz gibiyse 11 doğrum olacak 🙂

• E
                                      enea @justicee Son düzenleyen:

@justicee ne kadar bos bir yazi bu ya burada ınsanlar sorulari tabi ki tartisacaklar forum bunun icin var adam o cevabi isaretlemis cunku doğru bildiği icin yapmis ve fogal olarak bunu ispat etmeye çalışıyor kaynak gosterecekler tabikide osym cevaplari açıklayarak bunlara son verecek dahada yazmak icin yazma bu forum sana fazla gelmiş belli

W J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • W
                                        whshw @enea Son düzenleyen:

Bugun aciklanmaz mi cevaplar

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • J
                                          justicee @enea Son düzenleyen:

@enea Aynen bundan bahsettim işte. Senin gibiler. Yani daha okuduğunu anlamayanlar grubu. Yazınla teyit ettiğin için teşekkürler.

• K
                                            kadr @ayraan Son düzenleyen:

@ayraan aynen öyle hocam
                                            Elimdeki kitapta Nevşehir yazmiyordu iki saniyede işaretleyip geçtim düşünmedim bile
                                            Ha soru sorucuların başka bir hesabı vardır bilemem ornegil Guncel durum veya ilk kuruluştaki gibisinden .
                                            İptal edilsin veya edilmesin bana fark etmiyor ,sadece bir kaynakta nevsehiri gorup kafası karışıp ona dayanak boş birakanlara uzulurum
                                            Fazlaca şey bilip yararlanamamak kötü bir şey
                                            Ayriyeten İptal edilebilir bir soru

Açıklansin gorelim

• 1
                                            • 2
                                            • 170
                                            • 171
                                            • 172
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 403
                                            • 404