TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

KPSS A
    bi̇li̇şi̇m uzman yardimciliği kasim 2019
    271
    2151
    270426
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • E
      estergon3457 Son düzenleyen:

Başvurular başladı mı dostlar bu online başvuru formunu bulamıyorum

scofieldmustafa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        Kanderaa Son düzenleyen:

İbf de 85.5 puanla gelmemesi muhtemel dahi olsa nereye yazacağımı bilemiyorum

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • scofieldmustafa
          scofieldmustafa @estergon3457 Son düzenleyen:

@estergon3457 hocam 20 sinde başlıyor

Herkes nerde?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            rassal Yasaklı @Kanderaa Son düzenleyen:

@Kanderaa taşralardan birisi gelebilir ama hangisi? bence Erzurum a abanan çok olacaktır Diyarbakır daha makul.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              estergon3457 @scofieldmustafa Son düzenleyen:

@scofieldmustafa Teşekkür ettim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • G
                Gresham T. @rassal Son düzenleyen:

@rassal yerinizde olsam kimseye tavsiyede bulunmam. Bu işler hiç mi hiç bilinmiyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • X
                  xray @xray Son düzenleyen:

@xray yardımcı olabilirmisiniz?

• X
                    xray Son düzenleyen:

Sadece 2018 kpss den p3 puanım var 2019 kpss ye girmedim başvurabilirmiyim kılavuzu okudum ama tam anlayamadım .

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • B
                      beveridge eğrisi @xray Son düzenleyen:

@xray mantık çerçevesi içerisinde 5 sayfalık ilan metnini okuduğumuzda;
                      -2018 veya 2019 dan herhangi birinden p3 veya p 48 den başvurabilirsiniz. 2 kpss ye birden girme şartı diye bişey olamaz.
                      -Başvurularda 20 sinde başlıyor. Siteye giriyorum başvuru yapamıyorum diyenlere duyurulur.

• Forumu daha etkin kullanabilmek için ilan metnini bir kere okumakta fayda var.
                      1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                      • F
                        fatos_ Son düzenleyen:

Arkadaslar sınav saatini nasıl öğreneceğiz ? MTA ile aynı gün ama o sabah bu öğleden sonra olacak deniyor . Ona göre bi haksızlığa neden olmak istemiyorum

A B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          mülakatzedee Son düzenleyen:

Arkadaşlar bilenler geçen yıllardan tecrübeli olan ya da kazanmış kardeşlerim
                          Uluslararası hukukla elektronik iletişim hukukuna nerden çalışalım nerden not bulunur neye çalışılır gk-gy ales gibi türkçe matematik mi çıkıyor kpss gibi tarih coğrafya da var mı ?
                          Yardımcı olabilir misiniz😁

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • S
                            Simurgx @mülakatzedee Son düzenleyen:

@mülakatzedee, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

Arkadaşlar bilenler geçen yıllardan tecrübeli olan ya da kazanmış kardeşlerim
                            Uluslararası hukukla elektronik iletişim hukukuna nerden çalışalım nerden not bulunur neye çalışılır gk-gy ales gibi türkçe matematik mi çıkıyor kpss gibi tarih coğrafya da var mı ?
                            Yardımcı olabilir misiniz😁

Arkadaşlar aynı sorular benim de aklımda. Elektronik iletişim hukukunun kanunu olduğu söyleniyor. Ancak özellikle uluslararası hukuk akademik kitaplar dışında nasıl çalışılır? Kanunu veya notu var mı? Bir fikri olan yok mu?

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • M
                              mülakatzedee @Simurgx Son düzenleyen:

@Simurgx hakkaten ya hiç daha önceden sınava giren notla çalışan yok

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                ank3435 @fatos_ Son düzenleyen:

@fatos_ mta başvuruları ne zaman bitiyor bilmiyorum ama ben 20sinde elden teslime gideceğim öğrenebilirsem foruma yazarım.

• B
                                  Bahriye Nazırı @fatos_ Son düzenleyen:

@fatos_, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

Arkadaslar sınav saatini nasıl öğreneceğiz ? MTA ile aynı gün ama o sabah bu öğleden sonra olacak deniyor . Ona göre bi haksızlığa neden olmak istemiyorum

Kurumu arayarak öğrenebilirsin. Btk da ve mta da sinav sabah. Birisini secersiniz artik.

F karagergedan 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • F
                                    fatos_ @Bahriye Nazırı Son düzenleyen:

@Bahriye-Nazırı hocam ben aramıştım ama bunun henüz belli olmadığını geçen yıl öğleden sonra yapıldığını söylediler . İkisi de sabahsa tabiki birini seçeceğiz

• karagergedan
                                      karagergedan @Bahriye Nazırı Son düzenleyen:

@Bahriye-Nazırı Sen arayıp öğrendin mi dostum ?
                                      Çünkü ben aradım şuan sınav saatlerinin belli olmadığını, saatlerin başvuruların yoğunluğuna göre 29 Aralık yani başvuru süresi bittikten sonra belli olacağını söylediler.
                                      Sana ekstra ne söylediler merak ettim.

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

• M
                                        modigliani 0 @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan 29 Kasım

insanlar tercihlerinden ibarettir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • H
                                          hukukcukişi @mülakatzedee Son düzenleyen:

@mülakatzedee ben geçen sene sınava girdim ama çok hazırlıksız girdigimden çok fazla hatırlayamıyorum soruları çalışmamıştım.eger listeye girebilirsem orta incelikte bir kitap almayı düşünüyorum uluslararasından ama tavsiyem sona bırakmanız unutulmaya müsait en son zamanlar bakılabilir.kitap alırsam yardımcı olur yazarım hangisin aldıgımı

• M
                                            mülakatzedee @hukukcukişi Son düzenleyen: mülakatzedee

@hukukcukişi şimdiden teşekkür ederim😁benim de aklımdaki en son hafta çalışmaktı ama kaynağın derdine şimdiden düştüm ne yalan söyleyim
                                            sınav içinde çok zor deniyor hiç uluslararası dersi de almadım çalışmadım da fikrim de yok yani notu nerden bulunur ne çalışılır😁
                                            Bi de elektronik haberleşme hukuku var düşündükçe karamsarlık çöküyo😬

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 12 / 108
                                            • İlk ileti