2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
@tomjoad 11 ağustosta yaptıkları sınav 18 eylülde açıklanmıştı yanılmıyorsam, fakat araya bayram girmişti ve katılım da daha yüksekti. Bu hafta açıklanmalı artık.
-
@ank3435 teşekkür ederim dostum bu kadar düşük katılımda bu kadar sürüncemede kalması insan aklına soru işaretleri getiriyor. Umarım bu hafta açıklanır artık
-
@tomjoad açıklandı çok şükür..
-
Kazanları tebrik ederim
-
Saçma sapan bir sınavdı. Kazanan arkadaşların da hemfikir olduğunu düşünüyorum.
Gk gy 22d 18y
Alan 41d 36y( 3 de boş bırakmışım nasil gozden kacmis hayret)
Ingilizce 33d 7yPuan=60
Kazanan arkadaşları tebrik ederim...
-
Kazanan var mı bu sınavı
-
@Marcuspowa hemen hemen aynı ben de 60 almışım
-
Vakıftan sonra ziraat mufettisligi de 3 soru gygk ile kacirdim.
Gygk bölümü illallah ettiren bir sınavdı.
Kazanan arkadaşlara tebrikler.
-
gky 30/10, alan 56/23, ingilizce 35/5
75 puanla mülakata kalmışım. inşallah bir an önce açıklanır tarihler. herkese bol şanş. -
Arkadaslar mulakata kalanlar varsa kac puanla kaldiklarini ve netlerini soyleyebilirler mi
-
28-12 gk gy
45-34 alan
19-21 ingilizceİngilizce kolay gibiydi nasıl oldu da bu kadar kötü anlamadım üzüldüm açıkcası.
-
21-19 gk gy
44-36 alan
33-7 ingilizce
61,25 puan -
Gygk 27 13
Alan 46 30
İngilizce 22 18Gygk 1 soru
İngilizceden 2 soru ile kaçtı -
Gy 25 15
İng 28 12
Alan 40 40
58.13
Elektrik elektronik mühendisliğinden girmiştim hak kazandım. -
@amaan 58 ile barajı geçtiniz mi? Baraj kac ki?
-
@insmuh bilmem.Bence çağıracakları kişi sayisi ilk kaç kişi varsa çağırdılar işte dümdüz.Siz aynı bölümde daha yüksek alipta geçmediniz mi?
-
@amaan gygk ile barajı geçmemiş olmalıydınız. Muhtemelen ya hata var ya da branşınızda yeterli kişi çıkmadı. İibfde çıkmış ki bizler direkt gittik
-
@amaan yukarda daha yuksek alıp kazanamayanlar var. Ben insaat muh. 52 almışım gecemedim de baraj daha yüksekti
-
@insmuh soru çok açık aynı bölüm olup daha yüksek olup geçemeyen var mı ? Yok .
-
@dzndr bizim branş soruları ciddi zordu geçmek çok zor daha önce ki entrylerimden de bakabilirsiniz geçebilen az kişidir.