2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
- 

@tomjoad 11 ağustosta yaptıkları sınav 18 eylülde açıklanmıştı yanılmıyorsam, fakat araya bayram girmişti ve katılım da daha yüksekti. Bu hafta açıklanmalı artık. 
- 

@ank3435 teşekkür ederim dostum bu kadar düşük katılımda bu kadar sürüncemede kalması insan aklına soru işaretleri getiriyor. Umarım bu hafta açıklanır artık 
- 

@tomjoad açıklandı çok şükür.. 
- 

Kazanları tebrik ederim 
- 

Saçma sapan bir sınavdı. Kazanan arkadaşların da hemfikir olduğunu düşünüyorum. Gk gy 22d 18y 
 Alan 41d 36y( 3 de boş bırakmışım nasil gozden kacmis hayret)
 Ingilizce 33d 7yPuan=60 Kazanan arkadaşları tebrik ederim... 
- 

Kazanan var mı bu sınavı 
- 

@Marcuspowa hemen hemen aynı ben de 60 almışım 
- 

Vakıftan sonra ziraat mufettisligi de 3 soru gygk ile kacirdim. Gygk bölümü illallah ettiren bir sınavdı. Kazanan arkadaşlara tebrikler. 
- 

gky 30/10, alan 56/23, ingilizce 35/5 
 75 puanla mülakata kalmışım. inşallah bir an önce açıklanır tarihler. herkese bol şanş.
- 

Arkadaslar mulakata kalanlar varsa kac puanla kaldiklarini ve netlerini soyleyebilirler mi 
- 

28-12 gk gy 
 45-34 alan
 19-21 ingilizceİngilizce kolay gibiydi nasıl oldu da bu kadar kötü anlamadım üzüldüm açıkcası. 
- 

21-19 gk gy 
 44-36 alan
 33-7 ingilizce
 61,25 puan
- 

Gygk 27 13 
 Alan 46 30
 İngilizce 22 18Gygk 1 soru 
 İngilizceden 2 soru ile kaçtı
- 

Gy 25 15 
 İng 28 12
 Alan 40 40
 58.13
 Elektrik elektronik mühendisliğinden girmiştim hak kazandım.
- 

@amaan 58 ile barajı geçtiniz mi? Baraj kac ki? 
- 

@insmuh bilmem.Bence çağıracakları kişi sayisi ilk kaç kişi varsa çağırdılar işte dümdüz.Siz aynı bölümde daha yüksek alipta geçmediniz mi? 
- 

@amaan gygk ile barajı geçmemiş olmalıydınız. Muhtemelen ya hata var ya da branşınızda yeterli kişi çıkmadı. İibfde çıkmış ki bizler direkt gittik 
- 

@amaan yukarda daha yuksek alıp kazanamayanlar var. Ben insaat muh. 52 almışım gecemedim de baraj daha yüksekti 
- 

@insmuh soru çok açık aynı bölüm olup daha yüksek olup geçemeyen var mı ? Yok . 
- 

@dzndr bizim branş soruları ciddi zordu geçmek çok zor daha önce ki entrylerimden de bakabilirsiniz geçebilen az kişidir.