2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@islimbot o ne değişik bir kurum ya
-
@paretowilfredo üstad AFAD uzman yardımcısı ilanına en son aralık 2015'te çıkmış 4 yıl olmuş alır mı bu sene bir bilgin var mı?
-
alakasız ileti silinmiştir
-
alakasız ileti silinmiştir
-
BDDK Hayırlı olsun dostlar Elde var bir tane daha. Darısı diğerlerine.
İlan Metni;
Meslek Tanıtımı;
-
@paretowilfredo geçen sene ile aynı günlerde sınav yapıyor
-
@paretowilfredo diğerleri aralığa kadar gelmesin hepsi çakışıyor
-
Ayy cok sukur bddk geldi maliye ilanalri da kasim sonu aralık basi gelsin ocakta subatta sinav oof daha ne isterizki atanmaktan.baska
-
Kurumlarımızı tebrik ediyorum. Nice haftalar boş dururken 21-22 aralık haftasını bir sınav şölenine çevirdiler. Bu gidişle mitoz bölünüp sınavlara gireceğiz
-
Nadir toprak elementleri uzman yardımcılığı yönetmeliği yayınlandı. Bir alım gelebilir gibi. Nükleer düzenleme yönetmelikten 1 ay sonra ilana çıktı
-
@dzndr gelse de 2-3 iibf alıp yine kalanını mühendis alır. beklentiye girmemek gerek öyle mühendislik kokusu gelen kurumlardan
-
@dzndr bölünmeye gerek yok bizimkiler hepsine başvurup birine giderler. Türk mantığı basit çözüm
-
@paretowilfredo murakıplık yazılıya çalışmak için hangi kaynakları önerirsiniz ? Özellikle hukukta hep olay soruları vardı.
-
@islimbot 2-3 değil 1'e eyvallah eder olduk... Hazine sağolsun
-
@cevatcobanli444 spk'da onu gördüm. 400 kişi girecekti sözde 150 kağıt çıktı. Ben sonuna kadar kaldım
-
bddk ya başvuracak aklı başında arkadaşlar BTK ya başvurmazsa 87 e filan düşer heralde
-
@dzndr ben spkyı istiyordum 1.5 puanla felan listeye giremedim o başvuruyu yapıpta keyfi girmeyenlerin yatacak yeri yok
-
@choosemyself Alımın başlığında arkadaşımız öneri yazımızı paylaşmış dostum inceleyebilirsiniz
-
Maliye bekleyenler ne zaman gülecek !!
-
@dzndr Dostum malesef bu, Kurumların hep yaptığı bir şey. 21 Aralık planlaması zaten mevcuttu Kurumun. Hassasiyet gösterip belki tarih değişimine gidebilirdi ancak malesef Kurumlar çok fazla diğer Kurumların ne yaptığı ile alakadar olmuyor. Belki kendi açılarından da haklılar, kendilerine göre bir program yapıyorlar. Asıl sorun bence hemen hemen tüm Kurumların yıl sonu yaklaşırken, aman bu yılın kadrosunu yıl bitmeden kullanalım, alımı yapalım diyerek yılın son gününe kadar bekliyor olması. Bazılarını onay süreci bugüne bırakıyor ki BDDK bunlardan birisi. Alımın onayı için epey beklendi, bu alımın planlaması KPSS öncesinde yapıldı neredeyse. Ancak daha evvel izni almış olan Kurumlar da var ve onlar da yılın sonuna sıkıştırıyor alımları. Şu dar dönemde keşke böyle yapmasalar.