19 Temmuz 2020 / 25 - 26 Temmuz 2020 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Sınavı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Sınav hazırlıkları başlasın
https://www.tercihiniyap.net/m/kpss/2020-kpss-ne-zaman-h6168.html
-
@albertcamus Bu başlığa girmeyi bize nasip etme yarabbii.
-
Bende yeni baslayacagim çalışmaya belli ir kaç eksin konu var kısa surede bitirmek niyetideyim gk gy için önereceğiniz yayinlar neler
-
Evet başlayalım artık arkadaşlar. 1 aralık itibariyle yeni sezon kpss hazırlıklarına bende başlıyorum, herkes için hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun herkese...
-
@Alipin18 ALES çıkmış sorular
-
GINA GELDİ!! ADAM GİBİ BİR İLAN GELMEDİ!!! BEZDUK!!
-
Haydi bismillah diyelim. Gerçi bismillah diyeli çok oldu ama bu başlıkta da diyelim. Hazırlanan herkese başarılar dilerim. Bol ilanlı bir yıl olması ve hedeflenen puanlara ulaşılması dileğiyle...
-
Bu sınav bahanesiyle bir soru sorayım. Halihazırda 657'ye tabi memurum 2014 ile atandım. 2020 kpss ile dhmi'ye yada diğer kitlere atanma şansım var mı?
-
@kpss2019 puan alırsan neden olmasın hocam bir engel yok
-
Bunca bol alimin olduğu bu yılda kpss tarihleri nerde kaldı diye yollara düşecektik neyse ki geldi !
Allah'im mevzuyu biliyorsun artık istesem de kpss yolu kapalı ve anlamsız işe baslamalym -
Ben de bu sene kervana ciddi olarak ilk defa katılıyorum. Süreç boyunca her türlü not paylaşımı ve yardıma hazırım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
2013 yılında bu kpss a grubu illetine bulastim ilk sene 77 aldim dedim olayi ogrendim seneye daha iyi olacak derken 85 derken 90 derken 95 puanlari gordum sayisiz kurum snavi kazandim kitaplara snavlara verdigim parayi hesap edemiyorum suan 2020 kpss basligina yaziyorum ruya gibi bisey ama cok kotu bir ruya
-
@squirtle turkce matematik için Tmm peki tarih ve coğrafya için çünkü ne kadar çok soru cozersek o kadar iyi bir sonuç alırız
-
@mehmetçik p3 için nasıl bir yol izlediniz hangi kaynakları kullandınız
-
@Alipin18 p3 icin ozellkle bir kaynaka gerek yok turkce matetmatik standart ama tarih ramazan yetgin derim cografya icinde her kaynak isini gorur vatandaslikta hakeza oyle piyasadaki hemen hemn butun kaynaklar is yapar
-
@mehmetçik Hiçbir yer olmadı mı hocam? İnşallah bir kurumda çalışıyorsunuzdur şu an..
-
Kemal Yıldırım'dan makro çalışan bir arkadaşımız varsa ve yorumlarını buraya yazarsa sevinirim. Forumdaki rehberi de ayrıntılı bir şekilde okudum fakat net bir yol çizemedim.
-
@technoman hocam güzel kitap yanlız kpss için gereksiz fazla gelir bu kitap
-
@Willsmithh hocam maliye ve iktisat son 4'lü için kitap tavsiyeniz var mı?