Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@engineerisletme dün benim de aynı şekilde oldu ancak iki saat sonra sorun kalmadı, bekleyin biraz isterseniz
-
@bohemian hocam ben aracımla gittim Eskişehir yolunda kurum . Kentparkı geçince biraz daha ilerde . Otobüs olarakta yanılmıyorsam 530,532 geçiyordur . Ama yine de emin olmak için sorarsa daha sağlam olur . Kentpark avm ye giden dolmuşlar oluyor kızılay güvenparkta onlar da gider büyük ihtimal hocam .
-
REsim yüklerken sıkıntı yaşayan var mı ben bi türlü yükleyemiyorum
-
@fatos_ hocam tesekkur ederim
-
@bohemian otobüsle gelecekse AŞTİ den sincana/çayyoluna giden dolmuşlara binsin (gelenlere değil ) önünde indirir. İndiği yerin karşısından sincandan/cayyolundan gelen dolmuşlara binerse tekrar aştide iner.veya aştiden ankaraya binsin kızılayda çayyolu metrosuna aktarsın danıştay duragında insin.
-
siteye girişte sıkıntı yasayan var mı ya geçen girmiştim üye oldum şuan girmiyor hey allahım
-
mühendislik kaç puanla kapatır ?
-
@IS-LM ben halen üyeliğimi aktif bile edemedim
-
Arkadaslar BDDK ile Sınav cakisiyor arada kalan var mı hangisini tercih etmek lazim
-
@jamiryoo İngilizcen yoksa btk. İngilizcen var puanın kritikse ikisini birden.
-
@aroma aynen hocam ben de eşimi yazdım gitti .
-
Hocam benim de başvuru formu çıktısında telefon, medeni durum, askerlik durumu vs yazmıyor eksik mi doldurdum acaba?
-
Arkadaşlar kuruma telefon ile ulaşamıyorum. E devletten alınacak diploma ile ilgili kesin bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar hiç mi klavuzu okumuyorsunuz orda direk e-devlet diyor. Niye ısrarla noter telaşına giriyorsunuz anlamadım.
-
(KILAVUZU) okuyoruz tabi ki ama e-devleti parantez için belirtmiş ondan önce onaylı birşeyler yazıyor. Tereddüte düşmek istemiyoruz bu sebeple kesin bilgi olması önemli. Eğer kesin bilgin varsa o şekilde yardımcı ol yoksa da bilmiyorum de. Senin düşündüğünü emin ol herkes düşünüyor
-
Arkadaşlar maile gelen onay linkini tıklayınca hata veriyor bu sorunu çözebilen varmı acaba ?
-
@guymağduru şaka gibi ya başvurular başladığı an başlıklar girilecek gibi olmuyor. İdari yargı başlığı cehennemdi resmen. Hadi kılavuz okumuyoda aynı şey 100 kez sorulmuş cevaplanmış bari onları oku ama yok. Hazıra alışmış bi milletiz.
-
Arkadaşlar forma bir türlü fotoğraf gelmiyor hep eksik kalıyor nasıl çözdünüz
-
@dzndr boyutu büyük olabilir ya da fotoyu seçtikten sonra yükle kısmına basmamış olabilirsiniz .
-
@evladıthemis hallettim sağolun