Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@burjuvazi amin gerçekten bu noktadan sonra olumsuz birşey olmaz umarım
-
@iüiktisat hocam sizin duyumunuz varmı acaba bekletilen evraklarla ilgili? Başlamayan kaç kişi var
-
Arkadaşlar şükürler olsun ben de bugün atandığım ilden arandım yazım gelmiş inşallah bütün bekleyen arkadaşlarım da tez zamanda güzel haberlerini alırlar... hiç üzülmeyin, kötü şeyler getirmeyin aklınıza 1 2 haftaya herkes aranır diye düşünüyorum arkadaşlar...
-
@stat91, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar şükürler olsun ben de bugün atandığım ilden arandım yazım gelmiş inşallah bütün bekleyen arkadaşlarım da tez zamanda güzel haberlerini alırlar... hiç üzülmeyin, kötü şeyler getirmeyin aklınıza 1 2 haftaya herkes aranır diye düşünüyorum arkadaşlar...
Hayırlı olsun hocam
-
Arkadaşlar guy konya dan feragat eden varmı aranızda teşekkürler
-
ArkadaşIar insallh en kısa surede başlarsiniz suz de gorevlerinize. becayiş yapmak isteyen olusa iletişime gecebiliriz
-
Allaha çok şükür ki bugün arandım ve yarın nasipse başlayacağım bende. Bekleyen arkadaşlara bol sabır diliyorum inşallah hemen haber alırlar. Beklemenin sıkıntısını yaşayanlardan birisi olarak iyi biliyorum o yüzden ilk dileğim bekleyen arkadaşlarında bir an önce müjdeyi almaları.
-
@kizilderili sanki seni cumadan arayıp hafta başı gel başla diyebileceklerken bilerek 15inde işbaşı yaptırıyorlar gibi hayırlı olsun
-
@tibeout hahaa valla onu bende düşündüm hocam :)) teşekkür ederim
-
@kizilderili hocam hangi ilde ikamet ediyordunuz?
-
@beklemeci Adana hocam
-
@kizilderili hayırlı olsun. Allah huzurlu bur çalışma hayatı nasip etsin
-
Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bilginiz var mi? Yapilandirmasi bozulmus kredi borcunu nasil oderiz illa pesin mi olmasi gerekiyo?
-
@stat91 ogrenim kredisi bu arada
-
Kendi ili dışında işe başlayan arkadaşlar çalışacakları ilde ev bulup yerleşme işini nasıl yaptı acaba? Gider gitmez kuruma mı gittiniz? Yarın ben de çalışacağım ile gideceğim fakat kafamda bu tür sorular var
-
@b-akt önce evi hallet tabiki
-
@b-akt kanun ikamet ettiği ilden başka ilde çalışacaklara 15 günlük süreyi bunun için koymuştur
-
Arkadaslar tebligat verilis tarihinden itibaren mi 15 gün yoksa biz elimize aldiktan sonra mi?
-
Arkadaşlar Yusuf Yeşilkaya hocamızı tanıyan var mı yedekten yerleşti mı Bursa Guy yedekteyim o yüzden benim için önemli bilgisi olan varmı acaba?
-
@stat91 elinize ulaştıktan sonra 15 gün içinde diye biliyorum