YDS başlama kararı
-
Arkadaşlar gelen ilanlara bakınca YDS ye hazırlanmak gerek . İngilizcem iyi değil en son lisede gördüğümle kaldım . YDS hakkında da bilgim olmadığı için bu başlığı açtım belki tecrübesini paylaşacak olanlar vardır diye . Remzi hoca ve Akın dil den hangisi iyi ikisini öğrendim online eğitim Alicam .
-
@Su28A benim araştırma görevlisi. Bir arkadaşım var remzi hocanın bu konuda çok iyi olduğunu ve sıfırdan başlayan.biri icin bile istediği puanı aldırdığını söylemişti kendide remzi hocayla hazırlandı akin dil konusunda fikrim yok isterseniz birde benim hocam videolarına bakin ücretsiz ve yds ye yönelik tabi genel başarısını bilmiyorum
-
Başlarım YDS'sine
-
Ben remzi hocaya gidiyorum. Gayet memnunum fazlasıyla tavsiye ederim sayfasından yorumlara bakabilirsiniz.
-
Hazine ilani nelere kadir @genclerbirlikli
-
Remzi hoca çok öneriliyor.Yeni başlayanlarYoğun çalışmak isteyenler/Puan artırmak isteyenler şeklinde 3 e ayırmış grupları.Kullanan arkadaşlar memnun.Akın dil biraz daha seviyesi olanlar için sanırım.
-
Benim hocam nasıldır peki
-
@Aslan-Reyiz anladım hocam remzi hoca ya bakicam bı sanırım .acaba tekte hazırlanıp 70 alan örnekler var mıdır
-
@Aslan-Reyiz Remzi hocanın her seviye için kursu var hocam üst seviye de veriyor.
-
@kalendermeşreb aynen onu kasttetmiştim.YDS/YÖKDİL olarak da ayırmış.
-
Remzi hocanın online eğitim ücreti ne kadar bilen var mı arkadaşlar ?
-
@Bahriye-Nazırı ben hep diyorum yds önemli, çalışılmali diye
-
@miraculumd42 990 online kayıttan izlersen 900
-
@Su28A kanalındaki yorumlar olumlu yazılmış ben sadece o kadar baktım eğer başka bir sınav haziliginiz yoksa oturup izleyin youtube ta kanalından 100 kusur video var en azından fikir edinir faydalı yada değil kararını veririsiniz
-
ben remzi hocayı gözü kapalı tavsiye ederim .en yüksekten en düşüğe seviyeleri var .ciddi çalışmayla alınabilir .video ders mantığı var ve internetin azsa bile direkt video olmadığından çok gb gitmiyor.demo dersleri izleyin .başlarda acayip gelecek ancak sonra alışacaksınız .bir de ders alacaksanız facebook grubu var .ordan ders alacak kişilerle iletişime geçip grup indirimi alabilirsiniz .mesela 900 se 850 ye gelir .
-
-
@voice link atar mısın facebook grubu için
-
Arkadaşlar ben yds de 75 almıştım sonra yükseltmek için girdim ama 79 da kaldım 3 kez denedim 80 üstüne çıkamıyorum Readinglerde parçayı anlasam bile doğru şıkkı bulamıyorum.80 üstü için denesem mi diye düşünüyorum.sizce zorlamalı mıyım ?
Ben nasıl bu puanı aldım peki?Üniversitede ingilizce öğrenmiştim,Suat Gürbüz’ün online kursunu aldım kitapta gönderdiler,çok fazla okuma yaptım BBC’den haberler okumuştum onun da faydası olmuştu.Yaklaşık 1 ay çalıştım ama temelim vardı tabiki. -
başlayalım bakalım.. yds ye
-
@wazo faceboook a remzi hoca yds online eğitim yaz hocam çıkıyor.başa tutulan gönderide indirim grubu diyor zaten