19 Temmuz 2020 / 25 - 26 Temmuz 2020 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Sınavı
-
@Willsmithh Sağolun hocam, biraz ayrıntılı ve sağlam gitmek istiyorum, biraz daha soruşturayım bakalım.
-
@technoman hocam herkesin fikri başka ama bence alan derslerinde tüme varmak daha iyi yani biraz pratik temel bilgileri öğrenip o tarz kitaplara geçmek daha mantıklı geçen yıl ben nurdan aslan ve tufan Samet Özdurak çalışmıştım şuan kurum sınavlarına Erdal Ünsal çalışıyorum geçen yıl hiç anlamadığım Erdal ünsal daha anlamlı hale geliyor
-
Bu sene herkese ters kose yapan maliye dersi icin 2020 fix sorusu dun gece itibari ile tbmm de kabul edilen 5 yeni vergi olur dusuncesindeyim. Bu tur degisiklikler yeni piyasaya cikan kitaplarda olmaz aman dikkat ediniz arkadaslar. Vatana millete hayirli olsun.
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
@LioN en az 2 soru gelir diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar ingilizcesi yes no olan biri için yds çalışmaya nerden nasıl başlamalı
-
Benden de bir start diyelim... Bu sene yds ile beraber götürmeye calısacagım haydi bakalım
-
Bence ocak itibariyle önce yds ye sonra kpss ye çalışmaya başlamak lazım
-
@1baksan dostum ilk girişin mi olcak.Benimde yds hazırlik planim var ama
-
@sayidcerrah yeni başlık mı açalım acaba yds başa bela oldu.Gelen her ilan yds istiyor.
-
@zenginmemur yol hocam 3.ncü girişim olacak eskilerdenim:)
-
@1baksan 7
-
@1baksan kursa mi gitceksiniz temel varmiydi bende artik yds kasmak istiyirum mahvolduk ya guy beklemekten elenmeside cabasi
-
@zenginmemur kpss için kurs mu düşünüyorsunuz hocam?
-
@zenginmemur ya ben dün bi başlık açtım sınavlar bölümündeki yds toefl ielts bölümüne taşındı başlık..
orda da pek bi detaylı bilgi akışı olmadı -
İmkanınız varsa kpssden önce yds yi halletmeye bakın yds olmadan isterse 95 küsür puanlarınız olsun çok bir işe yaramıyor. 2018 2019 sınavlarında p48 puan ortalaması 85 olan bireyin nisan yds den sonra -70 alabilirse şayet- 3 aylık yoğun tempolu kpss çalışması çok çok rahat bir şekilde yeterli olur.
Nisana kadar yoğun bir şekilde yds ağırlıklı çalışma ve gygk çalışması, yds sonrası alan yoğunluklu çalışma. -
Yds son zamanlarin parlayan yildizi oldu. Ugruna nice nice basliklar aciliyor. Her basligin altinda aman yds canim yds yandim yds bittim yds. Piyasaya yeni cikan ve firtinalar estiren bir megastar muamelesi goruyor resmen:)
-
@RootofAllEvil yds sonbahar sınavlara basvuru için yetiyor mu
-
Alan ve B grubunu birlikte götürüp her ikisinden de güzel puan alan arkadaşlar, nasıl çalıştıkları konusunda buraya bir açıklama yaparlarsa çok sevinirim.
Kendi adıma alan iyi gidiyor ama nedense gün içine b grubunu bir türlü konumlandıramadım. -
@RootofAllEvil onu bende düşündüm hocam ama kpss'yi riske atmak çok kötü sonuçlar verebilir, en mantıklısı e-yds veya 2020 sonbahar yds